Magazin Sen Anlat Karadeniz 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Anlat Karadeniz 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Paylaş
Sen Anlat Karadeniz 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Anlat Karadeniz dizisinin takipçileri sabırsızlıkla yeni bölümü beklerken "Sen Anlat Karadeniz 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?" diye soruyor. Çarşamba günü ekrana gelecek olan dizide, Nefes ile kızının buluşmasının ardaından neler yaşanacağı ise merak konusu...

Sen Anlat Karadeniz 19. bölüm için nefesler tutuldu. Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde neler yaşanacğı ise merak ediliyor. Son bölümde Tahir'in hamlesiyle Vedat çok zor duruma düşerken Nefes, oğlu ve kızına kavuşmanın sevincini yaşıyor. Şimdi Vedat, nasıl bir plan yapacak da bu mutluluğu bozacak?

Haberin Devamı

Sen Anlat Karadeniz 19. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tahir'in göğsüne Cemil'in kör mermisi saplanmış kalmıştır. Üstelik Vedat, Cemil'in yarım bıraktığı işi tamamlamak için Tahir'in peşindedir. Denizden gelen kaplan Tahir, Vedat'a karşı ilk kez bu kadar savunmasızdır. Deli Tahir'in akan her damla kanda takati azalırken, ona can olan tek şey, Nefes'e olan sevdasıdır. Nefes ise şimdi Tahir'den daha delidir. Tahir Kaleli'nin eşinden bekleneceği gibi; dağ gibi ayaktadır. İnandığı tek şeyi herkese haykırır: "Tahir bizi bırakmaz!" Son nefesiyle kendisini Karadeniz'in serin sularına bırakan Tahir, Nefes'e verdiği sözü tutabilecek midir, yoksa sonsuza kadar Nefes'siz mi kalacaktır?

Haberin Devamı