Magazin Sen Anlat Karadeniz 20. son bölüm izle! 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Anlat Karadeniz 20. son bölüm izle! 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Paylaş
Sen Anlat Karadeniz 20. son bölüm izle! 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Anlat Karadeniz 20. bölüm nefes kesen sahneleriyle dün akşam Atv ekranlarında yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz son bölümde, polisin kendisini alacağını son anda öğrenip nikahtan sonra Yiğit ve Ceylan'ı da alıp kaçıyor. Tahir'in bu haberi alır almaz Vedat'ın peşine düşüyor. Öte yandan Mustafa'ya tuzak kuran Vedat'ın planı işe yaradı. Mustafa tutuklandı. Son bölümü izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Sen Anlat Karadeniz 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz son bölümde heyecan dolu dakikalar yaşandı. Vedat'ın cinayet itirafı videosu ele geçince polis son anda harekete geçiyor ve Vedat'ı almaya gidiyor. Fakat Nazar'la evlenen vedat polis gelmeden kaçıp Yiğit ve Ceylan'ı alıp tekneyle kaçmaya çalışıyor. Tahir ise Vedat'ın kaçacağını duyunca hemen arabasına atlayıp Vedat'ın peşine düşüyor ve sonunda boğazına yapışıyor.

Haberin Devamı

YİĞİT KURTULDU, CEYLAN KALDI

Teknede kavga eden Tahir ile Vedat'ın kavgasında Tahir, çalışan motordan yararlanarak bir anda Yiğit'i alıp tekneden atlıyor. Vedat tam silahını çekecekken çocuğunu düşünüp tetiğe basmıyor. Yiğit ile Ceylan'ın ayrılma sahnesi duygu dolu anlar yaşatıyor. Öte yadan Vedat'ın hain tuzağı sonrası Mustafa, cinayet suçuyla gözaltına alınıyor.

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜM İZLE

SEN ANLAT KARADENİZ 21. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sen anlat Karadeniz 21. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Mustafa'nın durumu merak ediliyor. Ceylan'ın ise annesi ve Yiğit'e kavuşup kavuşmayacağı gizemini koruyor. Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz aşağıdaki linke tıklayınız.

Haberin Devamı

SEN ANLAT KARADENİZ 21. BÖLÜM FRAGMANI