Magazin Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Neler olacak?

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Neler olacak?

Paylaş
Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Neler olacak?

Sen Anlat Karadeniz'in yeni bölümü 3 buçuk ayın ardından seyircisiyle tekrar bu akşam buluşuyor. Geçen sezon büyük bir başarı gösteren dizinin 22. bölümünde Tahir ve Nefes'in nasıl kurtulduğu ve Tahir'in Vedat'ı nasıl alt ettiği izleyiciler tarafından merak ediliyor.

ATV'nin geçen sezon ilk bölümüyle birlikte seyirciyi ekran başına çekmeyi başaran dizisi Sen Anlat Karadeniz, 6 Haziran'da sezon finali yapmıştı. Aradan geçen 105 günün ardından dizinin yeni sezon ilk bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Dizi başlamadan yayınlanan fragmanlar büyük heyecan yaratmıştı. Tahir'in Karadeniz azgın sularında yaşam mücadelesi vermesi, Nefes'in eşinin öldüğünü zannedip peşinden gitmesi ve Tahir'in Vedat'la denizde ölümüne savaşması heyecan yaratmıştı.

Haberin Devamı

"Daha yeni başlıyor!"

Tahir suyun altında yaşam savaşı verirken Nefes ise Vedat'la karşı karşıya kalır. Gözünü karartan Nefes, Tahir olmadan yaşamaktansa ölümü mü tercih edecek? Ceylan'ın kızı olduğunu öğrenen Nefes anneliğini sorgulamaktadır yoksa bu da Vedat'ın bir oyunu mudur? Vedat'tan kurtulduklarını düşünüp, mutlu günlerine dönen Kaleli ailesi genişlemektedir. Asiye'nin hamileliği evde herkesin yüzünü güldürürken, Vedat intikam peşinde gezer. Öldü sanılan Vedat'ın ilk hedefi kim olacak?

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Karadeniz'e veda etme zamanı gelmiştir. Deli Tahir ruhundan, canından bağlı olduğu memleketine, Nefes ve Yiğit'le kalabilmek için hasret kalmaya razıdır. Nefes en başından beri bu fikre karşı çıksa da artık onun da yapabileceği bir şey kalmamıştır.

Haberin Devamı

Ceylan ile Nefes'i kavuşturamayan yüreği buruk Tahir, Mustafa'nın, Vedat'ın oyunuyla hapse düştüğünü öğrendiğinde her şey arapsaçına döner. Bir yanda dağılma tehlikesiyle karşı karşıya olan, başsız kalmış Kaleliler diğer yandaysa Nefes ve Yiğit vardır. Tahir için tercih yapmak ölümden beterdir.

Bir yandan abisinin suçsuzluğunu ispatlamaya çalışırken diğer yandan kaçıp gittiğini düşündüğü Vedat, en tehlikeli haliyle yanı başındadır. Her şeyini kaybetmiş Vedat için tek bir savaş vardır; olanların suçlusu olarak gördüğü Tahir'in canını almak.

Deli Tahir ailesi ve sevdiği kadın arasında tercih yapabilecek midir? Tahir ve Nefes yanı başlarındaki Vedat tehlikesinden kurtulabilecekler midir? Yoksa Tahir ve Nefes'in sevda destanı, başladığı gibi Karadeniz'de mi son bulacaktır?