Spor Şen: Eskişehirspor dönüm maçı

Şen: Eskişehirspor dönüm maçı

Paylaş
Şen: Eskişehirspor dönüm maçı

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen, hafta sonunda oynanacak Eskişehirspor maçının Fenerbahçe için dönüm noktası olacağını belirtti

Galatasaray Kulübü eski yönetim kurulu üyelerinden Sedat Keçeli ile kahvaltı yapıp, sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektiren Ali Şen, 0-0 berabere biten Fenerbahçe-Bursaspor maçı ve Süper Lig’in son 7 haftasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Keçeli’ye eliyle sigara böreği yediren Şen, "Bakın Fenerbahçeli olarak Galatasaraylılar’a ne kadar iyi bakıyoruz" derken şöyle devam etti: "Bursaspor maçında 2 puan kaybettik.

Bu haftaki Eskişehirspor maçı bizim açımızdan dönüm noktası olacak. Çünkü Fenerbahçe eğer Eskişehirspor’a mağlup olursa, Trabzonspor da Galatasaray maçından hangi neticeyi alırsa alsın çok fazla önem taşımayacak.

"BURSA MAÇI HAKEM HATALARIYLA DOLUYDU"

Fenerbahçe-Bursaspor maçı hakem hatalarıyla doluydu. Semih’e yapılan çok açık ve net penaltıydı. Alex gibi kolay kolay sinirlenmeyen, beyefendi bir futbolcu bile çıldırdı.

Ama şaşırdığım nokta Fenerbahçe yönetiminden bu konuda ses çıkmadı. Demek ki yönetim kurulu da "penaltı değil’ diyor. Fenerbahçe, Türkiye’nin en iyi kadrosuna sahip.

Bizim bütçe Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon’un bütçelerinden çok fazla. 325 milyon dolar bütçemiz var. Bütün bu imkanlara rağmen Avrupa’da yokuz. Aykut Kocaman 15 maçı yenilgisiz kapattı.

"DEVRE ARASI İYİ ÇALIŞMIŞLAR"

Belli ki devre arasında iyi çalışmışlar. Fakat önemli olan netice. Bu ligi de şampiyon bitiremezsek Fenerbahçe kötünün de kötüsü bir sezon yaşamış olacak. Galatasaray-Trabzonspor maçı öncesinde de dedikodulara kulak asmamak gerek.

"Geçen sene Trabzon Bursa’yı şampiyon yaptı, bu sene de Bursa Trabzon’u şampiyon yapacak", böyle bir şey olması mümkün değil. Galatasaray, "Fenerbahçe şampiyon olmasın da Trabzon’a yenilelim mi?’ diyecek.

55 yıldır bu işin içinde olan biri olarak bunu hiç kimse bana kabul ettiremez. Galatasaray, Trabzon’u, Trabzon’da yendi. Yenmeseydi Trabzon şampiyon olurdu.

Bu nedenle Galatasaray gibi büyük kulüplerin "O olmasın bu olsun’ gibi düşünceleri olmaz. Galatasaray zaten bugüne kadar bir çok mağlubiyet almış. Bir mağlubiyet daha alabilir.

Bunun ardında kötü bir niyet aramak asla futbolseverlere yakışmaz. Bu nedenle Galatasaray-Trabzon maçında bir futbol maçında ne olacaksa o netice olur."

Yaşar ANTER/DHA

Haberin Devamı