Dünya Sen misin Başbakan'ı azarlayan!

Sen misin Başbakan'ı azarlayan!

Paylaş
Sen misin Başbakan'ı azarlayan!

İngiltere Başbakanı'nı, girdiği hastane odasında, hijyen kurallarına uymadığı için azarlayan doktorun kovulduğu iddia edildi

Geçtiğimiz günlerde İngiltere Başbakanı David Cameron ile Başbakan Yardımcısı Nick Clegg bir hastane ziyareti sırasında hijyen kurallarına uymadıkları gerekçesiyle, görevli doktor tarafından sert bir şekilde uyarılmışlardı. O doktorun kovulduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Independent gazetesinin haberine göre, 57 yaşındaki ortopedi doktoru David Nunn'un görevden uzaklaştırıldığına dair haberi sayfalarına taşıdı. Nunn’un çalıştığı St Guy's hastanesi yetkililer ise bu iddiaları yalanlayarak, ortopedi uzmanı doktorun kendi rızasıyla ücretli izne ayrıldığını belirtti.

>> DOKTOR, BAŞBAKAN'I NASIL AZARLAMIŞTI?

BAŞBAKAN’I AZARLAMIŞTI

Başbakan ve yardımcısının ortopedi bölümünde yatan bir hastanın yanına oturmasına sinirlenen Nunn, Cameron ve beraberindeki gazetecilere parmağını sallayarak, "Size bu şekilde buraya girebileceğinizi kim söyledi? Gömleklerin kollarını kıvırın ve kravatları çıkarın!" diye bağırmıştı.

Bu sırada Cameron'ın yüzündeki şaşkın ifade kameralara yansırken, İngiliz Başbakan şaşkınlık içinde gazetecilerin odadan çıkmasını ve kravatlarını çıkararak gelmelerini rica etmişti.

Haberin Devamı