Dünya Sen misin Kraliyet'e hakaret eden!

Sen misin Kraliyet'e hakaret eden!

Paylaş
Sen misin Kraliyet'e hakaret eden!

Kuveyt'te 150 kişilik bir silahlı grup, Kraliyet Ailesi'ne hakaret ettikleri iddiasıyla bir TV kanalının stüdyolarını darmadağın etti

Merkezi Kuveyt’te bulunan ve uydudan yayın yapan Kuveyt TV stüdyolarının, dün 150 kişilik silahlı bir grup tarafından basıldığı bildirdi.

El Cezire’nin internet sitesinde yer alan habere göre, Kuveyt TV Müdürü Muhammed Talal El Said, Kuveyt TV’nin cumartesi akşamları sunduğu "İyi ve Kötü" ve "Sesiniz Bize Ulaştı" programlarında Kraliyet ailesine hakaret içeren ifadeler kullanıldığını ileri süren silahlı bir grubun stüdyolarını bastığını belirtti.

Söz konusu programlar nedeniyle daha önce de birçok kez tehdit telefonları aldıklarını ifade eden El Said, ellerinde bıçaklar ve ateşli silahlar bulunan grubun, binayı basarak program yapımcısı ile televizyonun genel yayın yönetmenini aradıklarını söyledi.

El Said, saldırgan grubun birkaç stüdyoya girerek eşyaları ve kameraları kırdıklarını ve yayını bir süre engellediklerini anlattı. Grubun 150 kişiden oluştuğunu tahmin ettiklerini kaydeden El Said, bazı çalışanların grup tarafından darp edildiğini, stüdyolarda ve diğer ekipmanda ciddi hasar meydana geldiğini sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı