Spor Şen'den Fener'e reçete

Şen'den Fener'e reçete

Paylaş
Şen'den Fener'e reçete

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen, Gaziantepspor ve Galatasaray karşılaşmalarını dönüm noktası olarak görüyor

Art arda alınan kötü sonuçlarla ligin zirvesinden inen, hatta şampiyonluk yarışının gerisinde kalan Fenerbahçe’de, efsane başkan Ali Şen reçeteyi verdi. Gaziantepspor ve Galatasaray karşılaşmalarını dönüm noktası gördüğünün altını çizen Ali Şen, olağanüstü kongrenin de bu iki haftaya bağlı olduğunu iddia etti.

Haberin Devamı

GERGİNLİĞİ ÇÖZMELİ

Başkan Aziz Yıldırım’ın 24 saat içinde Daum, Aykut Kocaman ve futbolcu üçgenindeki gerginliğe çözüm bulması gerektiğini belirten Şen, “Aziz Yıldırım 12 yıllık iktidarının en önemli 2 haftasını geçirecek. Ama Başkan ortalıkta gözükmüyor. Ona tavsiyem, Daum ile Aykut Kocaman’ı yanına alıp bir odaya kapansın, gerekirse 10 saat konuşsun. Futbolcularla kopan insani ilişkilerini düzeltsin. Daum ve Aykut, Fenerbahçe’den önemli paralar alıyor. Medyada sürekli bu ikilinin arasının bozuk olduğu işleniyor. Daum’un bir mantığı var; ‘Futbolcu beni sevmesin, ama işini yapsın’ der. Ancak yanılıyor, futbolcu da insandır. İlgiye, sevgiye ihtiyaç duyar. Aziz Yıldırım, futbol takımında kaybolan sevgi, huzur ve takımdaşlık duygularını yeniden yapılandırsın.

Haberin Devamı

MUHALEFET DEĞİLİM

Teknik ekip de işini içtenlikle yapsın. Galatasaray maçı kaybedilir ya da Fenerbahçe o maçtan sonra yarıştan koparsa Aziz Yıldırım ciddi sıkıntıya girer. Ben muhalefet değilim, düşüncelerimi söyleyerek görevimi yapıyorum. Fenerbahçeli mutsuz, kırgın ve öfkeli. Tribünlerin kopması durumunda, bu kez ben bile birleşme sağlayamam. Olağanüstü kongre bu iki haftaya bağlı ve bu hava tribünlerin arzusuyla oluşur.”

Yalçın Türk