Siyaset Şener: Siyaset ülkeyi ayrıştırıyor
Paylaş
Şener: Siyaset ülkeyi ayrıştırıyor

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, siyasetin ülkeyi ayrıştırdığını ve ayrışmanın da dış güçlere hizmet ettiğini söyledi

Şener, partisinin kadın kollarınca, düzenlenen tanışma ve kaynaşma toplantısında yaptığı konuşmada, mevcut siyasi partilerin Türkiye’yi ayrıştırmaya çalıştığını öne sürdü.

İktidar ve muhalefet partilerinin her birinin Türkiye’yi farklı bir noktaya çekmek istediğini ifade eden Şener, bu siyaset tarzının ülkeye zarar verdiğini söyledi.

Şener, "Sınırlar, coğrafya hızla değişiyor, dünya ekonomisi yeniden yapılanıyor. Böyle bir ortamda biz birarada olmak zorundayken maalesef siyaset ülkeyi ayrıştırmaktadır. Ayrışma dış güçlere hizmet eder. Vatandaşlar duygu ve heyecan ayrışması yaşıyorsa ülke başka etkilere açık hale gelir" diye konuştu.

"MEDYA AMBARGOSU UYGULANIYOR"

Konuşmasında, "medya ambargosu" nedeniyle partisinin faaliyetlerinin kamuoyuna yansımadığını öne süren Şener, Türkiye’de "parasız ve medyasız siyaset yapılacağını" göstereceklerini ifade etti.

Şener, "Medya, iktidarı destekliyor ve yıpranmaması için gece gündüz çalışıyor. Bu, iktidarın gidişine işarettir. Siyasi hayatım boyunca şunu gördüm; medya hangi iktidarı desteklemişse ilk seçimde o iktidar gitmiştir, hem de perişan şekilde gitmiştir" dedi. Abdüllatif Şener’in eşi Berrin Şener’in de katıldığı etkinlikte, Ayşe Taş da konser verdi.

Haberin Devamı