Spor Şener'in hedefi yine Selçuk

Şener'in hedefi yine Selçuk

Paylaş
Şener'in hedefi yine Selçuk

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Galatasaray'a transfer olan Selçuk İnan için "Trabzonsporlular, Selçuk'u iyi biri olarak hatırlamayacak" dedi

Tesislerde açıklamalarda bulunan Başkan Sadri Şener, şampiyonluğu 1 golle kaçırdıklarını hatırlatırken şöyle konuştu: "Trabzonspor’un tarihinde az ulaşılabilen puanlardan birini topladık ama şampiyon olamadık. Kısmet değilmiş. Şampiyonlar Ligi’nde 5 rakip var.

Biriyle oynayacağız. İkinci turda daha kuvvetli takımlar geliyor. Bizden giden oyuncular oldu. Şu veya bu sebeple kaza geçiren oyuncularımız oldu. Dün talihsiz bir şekilde Barış da sakatlandı. Bunlar sporun içinde var. Teslimiyetçi olmamamız lazım."

"UMUT GİTMEK İSTİYOR, BURASI ESİR KAMPI DEĞİL"

Golcü futbolcuları Umut Bulut’un takımdan ayrılmayı çok istediğini de sözlerine ekleyen Başkan Şener, bu konuda şöyle dedi: "Umut Bulut’un transfer gündemi geçen sezon da vardı.

Umut’un bizzat kendisi Trabzonspor’u çok sevmesine karşın özel ailevi durumlarından ötürü yurt dışına gitmek istediğini bir kaç defa bildirdi. Burada oynamak istemediğini söyledi.

Biz de kendisiyle görüştük. Cümleler aynı, cevaplar aynı olunca, bir de özel hayat eklenince yönetim olarak yapacak bir şeyimiz kalmadı. Burası esir kampı değil. Zorla oynatacak halimiz yok. Onun için bir takım görüşmeler yapıyoruz. Bittiği zaman haber veririz."

"BİR YABANCI DAHA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ"

Gabric’in sözleşmesini donduracaklarını da açıklaan Başkan Şener, "Yabancı kontenjanı boşalırsa bir yabancı oyuncu transferi daha yapabiliriz. Ayrıca Gabric’in sağlığının iyi olmasına sevindik.

Ancak dün kulüp doktoruyla yaptığı görüşmede, sağ ayağında ve beyninin sağ tarafında problem olduğunu ifade etmiş. Onun sözleşmesini dondurmak mecburiyetindeyiz. İnşallah sağılığına kavuşur.

Beyin işi zor iş. Oynatsan topa kafa vurur mu, vurursa sıkıntı olur mu? Zor bir konu. Sevdiğimiz bir çocuk. Yapacak bir şey yok. Sonuçta trafik kazası. Sözleşmesini dondurmak için görüşmelerimiz sürüyor" diye konuştu.

"BARIŞ’IN SÖZLEŞMESİNİ DE DONDURABİLİRİZ"

Barış Özbek’in sakatlığına da değinen Başkan Şener, "Barış’ın sakatlığı da uzun sürerse sözleşmesini dondurabiliriz. Aldığımız veya bünyemizdeki futbolcuların başına böyle bir şey geldiğinde olayın sadece futbol boyutu değil, insani tarafı da var.

Bunları yapmak mecburiyetindeyiz. Barış’la da yakından ilgileneceğiz. Onur’da yaptığımız gibi Barış’ın da sakatlık sürecinde yanında olacağız. Onur’u da farklı yerde ameliyat ettirebilirdik. Ama onu dünyanın o alandaki en iyi doktoruna ameliyat ettirdik" dedi.

"BURSASPOR’LU OYUNCULARLA GÖRÜŞMELERİ DONDURDUK"

Kaleci Tolga’dan sonra Burak ve Engin’le de anlaşmak üzere olduklarını belirten Başkan Şener, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Burak ve Engin’le konuştuk. Onlarla bir sorunumuz yok. Karşıyaka’dan Aykut’u almak için görüşmeler sürüyor.

Aykut, Trabzonspor’a gelmeyi çok istiyor. Konuşuyoruz, anlaşırsak almak istiyoruz. Takımın ilerisini de düşünmek lazım. Bursaspor’dan Ozan ve Turgay’ı istedik.

Satmak istemediklerini belirttiler. Şu anda etik olarak bu olayın üstüne gitmemeliyiz. Bize yakışmaz. Fırsatçılık yapıyormuşuz gibi olmak istemedik. O yüzden stop ettik."

"SELÇUK SADECE BİR SENE FUTBOL OYNADI"

Galatasaray’a transfer olan Selçuk İnan’ın, ‘Trabzonspor giden oyuncuları çok arar" şeklindeki açıklamasına da tepki gösteren Başkan Şener, şöyle konuştu:

"Benim bildiğim kadarıyla Selçuk ile 7-8 görüşme yaptık. Yöneticimiz Recep Denizer bey yaptı bu görüşmeleri. Buranın sosyal hayatına alışamadığı ve İstanbul’da yaşamak istediğini belirtmiş.

Yoksa bizden daha büyük takıma gittiği doğru değil. 'Trabzonspor’u seviyorum’ demeçlerini okudum. Doğru olduğunu sanmıyorum. Biraz daha net konuşayım.

"2 SENE DOĞRU DÜZGÜN TOP OYNAMADI"

Ben Selçuk’u aldığım zaman kulübüne 3 milyon Euro bonservis bedeli verdim. Küme düşmüştü o kulüp ve bizim verdiğimiz parayla lige çıktı. Selçuk bana 3 sene içinde 2 sene doğru dürüst top oynamadı.

Niye aldın, diyenler bile oldu. Sadece son sene top oynadı. Bunun karşılığını da vermedi. Allah yolunu açık etsin. (Trabzon tarihinde sevimli bir futbolcumuz vardı) diye bahsetmeyeceğiz. Bahsetmememiz de lazım. Galatasaray, bize Selçuk’u alıyoruz demeliydi. Ama bunu demedi."

Yunus Emre SEL/DHA

2

Haberin Devamı