Spor Şenol Güneş beyin yıkıyor

Şenol Güneş beyin yıkıyor

Paylaş
Şenol Güneş beyin yıkıyor

Trabzonspor'un tecrübeli çalıştırıcısı Şenol Güneş, Denizlispor maçı öncesi futbolcularını rehavete kapılmamaları konusunda uyardı

Oyuncularından Denizlispor'u hafife almamalarını isteyen Şenol Güneş, rakiplerinin ligde bulunduğu alt sırasardaki konumunun öneminin olmadığını belirtirken, "Biz kendi işimizi yaparız. Bu maçı kazanmamız gerekiyor. Devre arasına moralli girmemiz için bu galibiyet önemli. Önce Denizlispor maçını kazanıp ardından Fenerbahçe galibiyetiyle taraftarlarımıza rahat bir nefes aldırmak istiyoruz." dedi.

ANKARAGÜCÜ KADROSUNU KORUYOR

Antrenmanlarda oldukça disiplinli olduğu gözlenen Şenol Güneş, hafta içinde her oyuncusuyla yakından ilgilendi. Taktik ağırlıklı maçlarda Ankaragücü'nü mağlup eden 11'i koruduğu gözlenen Şenol Güneş'in Alanzinho'dan da özel yeteneklerini biraz daha kullanmasını istedi.

Bu arada kaleci antrenörü Alper Boğuşlu'yla da görüşen Şenol Güneş, tüm kalecilerin tam olarak hazır olmasını istedi.

"Trabzon'dan artık futbolcu yetişmiyor" anlayışını yıkacağını da söyleyen Şenol Güneş'in devre arasında Antalya Belek'te Gloria Golf Otel'de yapılacak kampa alt yapıdan ve pilot takım Trabzon Karadenizspor'dan futbolcu götürebileceği öğrenildi.

TRABZONSPOR'DA EN ÇOK GÜNEŞ FORMA GİYDİ

Trabzonspor'un kurulduğu 1967 yılında kurulan bugün kadar yapılan en çok forma giyen oyuncular değerlendirmesinde Şenol Güneş, ilk sırada yer aldı.

Bordo-Mavili takımda toplam 649 maçta forma giyen Şenol Güneş'i, 611 maçla Hami Mandıralı, 609 maçla da Turgay Semercioğlu takip etti.

Yunus Emre SEL/TRABZON-DHA

Haberin Devamı