Spor Şenol Güneş forvet istiyor

Şenol Güneş forvet istiyor

Paylaş
Şenol Güneş forvet istiyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, forvet mevkisine bir isim almak istediklerini söyledi

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Davraz kampının 4. gününde kamp yapılan otelde bir basın toplantısı düzenledi.

"TAKIMDAN GİDECEK OYUNCULAR OLABİLİR"

Transfer çalışmalarında hücumda takıma ivme kazandıracak bir takviye yapmak istediklerini de söyleyen Güneş, şöyle konuştu: "Transfer manasında özellikle hücumda bizdeki oyunculardan daha önde olabilecek, gol bölgelerinde üstün olan bir futbolcu almak istiyoruz.

Şimdiye kadar bunu alamadık diye aceleye getirip madden ve manen kayıp yaşamak istemiyoruz. Bize uyum sağlayacak oyuncu arayışlarımız devam ediyor. Sadece golcü değil tüm mevkilere oyuncu arayışımız var.

Elimizdeki bulunan arkadaşlarımızın bazılarından çıkış yakalayamadık. Bu oyunculardan bu sene çıkış bekliyorum. Kiralık gelen arkadaşlara kulüp bulmaları istendi. Kaleci Bora, Glowacki ve Barış aramıza katıldı. Yine gelebilecek veya gidebilecek oyuncular olabilir."

"TARAFTARLAR TAKIMA SAHİP ÇIKMALI"

Taraftarların takımın sahibi olduğunu da vurgulayan Güneş, "Transfer ettiğimiz oyuncu iyi çıkmadığı zaman hayal kırıklığı yaşayabiliyoruz. Trabzonspor transfer yapmadı kombine almayalım anlayışı yanlış.

Maddi destekten, çok manevi destek bekliyorum. Kaptanlık konusu ile ilgili Song tecrübeli bir arkadaşımızdı. Song dönemindeki sistemi bozmadan oyuncularımın görüşünü aldım.

Onlarda Yattara'nın kaptan olmasını istediler. Görüş birliğine varılınca Yattara birinci kaptan olmuştur. Ancak dördü de sorumludur. Kaptan olan kişi gitmez, kesin oynar diye bir şey yok" dedi.

"MURAT TOSUN'UN QUARESMA'YI GEÇMESİNİ BEKLİYORUM"

Şenol Güneş, mevcut oyuncularından bazılarından çıkış beklediğini de belirterek "Sağ ve solda sıkıntılar var. Oradaki oyuncuların gitme durumu vardı. Umut Bulut'a büyük haksızlık yapılıyor.

Teofilo benim için yeni bir transfer. Murat Tosun da benim için yeni transfer sayılır. Alanzinho belki gol olarak bize katkı yapmadı. Burak Yılmaz'ı belki bir başka mevkide değerlendirebilirim.

Ben Murat Tosun'un, Beşiktaş'ın yeni transferini geçmesini bekliyorum. Transferde birinci olmak, ligde birinci olmanızı garanti etmiyor. Ancak transfer mutlaka yapılmalı. Diğerlerinin ne yaptığından çok bizim ne yapacağımız önemli. Ligin daha dengeli olacağını düşünüyorum" dedi.

YUNUS EMRE SEL ISPARTA (DHA)

2

Haberin Devamı