Spor Şenol Güneş'in en büyük kozu Anderson Talisca!

Şenol Güneş'in en büyük kozu Anderson Talisca!

Paylaş
Şenol Güneş'in en büyük kozu Anderson Talisca!

Medipol Başakşehir deplasmanında Beşiktaş’ın silahı, Anderson Talisca olacak. Şenol Güneş, zaferi getirecek oyuncu gözüyle baktığı Brezilyalı yıldızı sürekli topla buluşturmak, onun bitirici vuruş özelliğinden faydalanmak istiyor.

Medipol Başakşehir karşılaşmasında Beşiktaş’ın kilit adamı, Anderson Talisca olacak. Teknik direktör Şenol Güneş’in, şampiyonluğun kaderini belirleyecek olan maçlardan biri olarak bakılan zorlu deplasman öncesi, Talisca’yı özel olarak kullanacağı öğrenildi.

Brezilya Milli Takımı’nın, Rusya ve Almanya ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosuna seçilerek bir ilki yaşayan Talisca, Siyah-Beyazlılar’da hücumun merkezi olacak. Güneş’in, son yapılan taktik antrenmanda ataklarda topun mutlaka yıldız futbolcuyla buluşmasını istediği öğrenildi.

BABEL VE LENS DESTEKLEYECEK


Oyunun yönlendirecek ve maçı çözecek isim olarak düşünülen Talisca’ya, sol kanattan Ryan Babel, sağ kanattan da Jeremain Lens destek verecek. Ayrıca tecrübeli teknik adam, 24 yaşındaki futbolcunun kaleyi gördüğü anda şut atmasını ve gol yollarında Negredo’yu beslemesini istiyor. Son haftalarda form grafiğini artıran Sambacı, şu ana kadar Süper Lig’de rakip fileleri 10 kez havalandırırken, 3 de gol pası verdi.


Haberin Devamı