Spor Şenol Güneş'ın referansı Borussia Mönchengladbach

Şenol Güneş'ın referansı Borussia Mönchengladbach

Paylaş
Şenol Güneş'ın referansı Borussia Mönchengladbach

Tecrübeli teknik adam, Şampiyonlar Ligi’ndeki rakipleri Bayern Münih’in Jupp Heynckes yönetiminde bu sezonki tek mağlubiyeti üzerine yoğunlaştı. Şenol hoca, Mönchengladbach’ın Bundesliga’da Kırmızı-Beyazlılar’ı 2-1 yendiği maçı izleyip tur planını bu 90 dakika üzerine yapacak.

Devler Ligi son 16 turunda Bayern Münih’le eşleyen Siyah-Beyazlılar’da hazırlıklar şimdiden başladı. Kara Kartal’ı tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde üst tura çıkaran ve bunu lider olarak başaran ilk Türk kulübü yapan Şenol Güneş, Bayern’i devirme planını oluşturmak için düğmeye bastı.

Bu doğrultuda başarılı teknik adamın, Bayern’in Jupp Heynckes yönetiminde bu sezon tek mağlup olduğu takım olan Mönchengladbach maçını hedef olarak belirlediği öğrenildi. Şenol Güneş’in, yardımcılarıyla birlikte bu karşılaşmanın görüntüleri üzerinden analize başladığı ve rakibin zayıf noktalarını bu yolla belirlemeyi planladığı bildirildi.

FARK ATTI AMA...


Bayern Münih, Bundesliga’da 13. hafta mücadelesinde Borussia Park’ta konuk olduğu Mönchengladbach’a 2-1 mağlup olmuştu. Siyah- Beyazlılar’a o mücadelede galibiyeti getiren goller; Thorgan Hazardve Matthias Ginter’den gelmişti. Arturo Vidal’in tek sayısı Bayern’e puan için yeterli olmamıştı. O karşılaşmada konuk ekip, mücadelenin tüm istatistiklerinde ev sahibi takıma fark atmıştı.

Fanatik

Haberin Devamı