Spor Şenol Güneş sabır istedi

Şenol Güneş sabır istedi

Paylaş
Şenol Güneş sabır istedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, sabrın kendilerini sonuca getireceğine inandığını söyledi

Güneş, Trabzonspor Dergisi’nin bu ayki sayısındaki yazısında, göreve gelirken Trabzonspor’un marka değerini yükseltmek ve uluslararası arenada yarışabilecek bir takım hedeflediklerini söylediğini anımsatarak, "Bunu yaparken bugünün Trabzonspor’unu değerlendirerek geleceği planlamamız gerektiğini düşünüyoruz.

Uzun süredir yaşanamayan şampiyonluk başarısının yanı sıra Trabzonspor’un kurumsal anlamda da eksikliklerinin olduğunu belirtiyoruz" dedi.

OYUNCULARDAN MEMNUN

Oyuncularının genel gidişatlarından memnun olduğunu anlatan Güneş, şöyle devam etti: "Hepsi başarı için buradalar. Önce ilkelerimizi ortaya koyacağız.

Sonra bunları yarıştıracağız. Ben yerine biz demeyi öğreneceğiz. Şu ana kadar oyuncularımla ilgili olumsuz düşüncem yok. Zaman zaman hatalar yapılabilir.

Şans veremediklerimiz de olabilir. Sezon sonunda kararlar vereceğiz, ancak şu anda böyle bir tavrımız yok, olamaz da. Birlikte çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz."

Başlangıç felsefelerinin, "Cesur futbol oynamak, herkesin gurur duyacağı bir Trabzonspor ortaya çıkarmak" şeklinde olduğunu ifade eden Güneş, zaman zaman bu yönde ortaya çıkan eksiklikleri paylaştıklarını kaydetti.

"SÜREYE İHTİYACIMIZ VAR"

Belli bir süreye ihtiyaç duyduklarını ifade eden Güneş, "Kendimizi eleştirerek eksiklerimizi gündeme getireceğiz. Nasıl kaybettik diyerek panik yapmak, bizden bir şey olmaz mantığı doğru değil.

Şansı kaçırmanın üzüntüsünü biz de, oyuncu da yaşıyor. Ana politikalarda yönlendirme yapılabilir ancak tümüyle yıkmak doğru değil. Uzun ve zor bir yola çıktığımızı söylemiştik. Sabrın bizi sonuca getireceğine inanıyorum" dedi.

2

Haberin Devamı