Spor Şenol Güneş'ten Aziz Yıldırım'a cevap

Şenol Güneş'ten Aziz Yıldırım'a cevap

Paylaş
Şenol Güneş'ten Aziz Yıldırım'a cevap

Süper Lig'in 17. haftasında Osmanlıspor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta, teknik direktör Şenol Güneş maç sonu açıklamalarda bulundu. Güneş, Aziz Yıldırım'ı hedef alarak 'Herkes önce kendisini değiştirsin' dedi

Geçtiğimiz günlerde hakemleri ve Futbol Federasyonu'nu sert eleştiren Aziz Yıldırım'a dair açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, "Futbolun güzelliği için herkes iyi niyetli ise hakikaten ortaya gelip konuşalım. Medyası, oyuncuları, antrenörleri, hakemi de işin içerisinde. Ancak herkes başkalarını değiştirmesin, önce kendisini değiştirsin. Kendimizi korumaya alıp, başkalarını değiştirmek istiyoruz. Bu da çözüm getirmez." yorumunda bulundu.

Tecrübeli teknik adam, şöyle devam etti: "Bu bizim için de geçerli. Hatalarımız vardır, olacaktır. Yeni hatalar yapmak istemiyorsak, bir araya gelmeden önce soluklanıp, sil baştan sıfırlamak durumundayız. Onu yaparsak iyi oluruz. Bunu medya için de söylüyorum. Ben kime beyanat verdim? Ricam benim bu, gerginlik istemiyoruz. Biz futbolun yok etme oyunu olmadığını, tam tersine dostluğa, huzura, barışa, sevgiye katkı yaptığını düşünüyoruz. Kaybettiğimizde hesap görmek durumunda değiliz. Bu benim için de geçerli. Bu oyunun doğru oynanması için biz doğru işler yapacağız, albenisini, güzelliğini artıracağız. Futbol maçlarının izlenebilmesi için daha güzel işler yapmamız gerekiyor."

"Bu ülkenin de fikirlere ihtiyacı var"


Aziz Yıldırım’ın, "Hakem terörü" sözlerinin hatırlatılması üzerine Güneş, "Ben spekülasyona karşıyım. Her kim olursa olsun, bir fikir varsa peşinden giderim. Kimin söylediğine, nasıl söylediğine bakmam, fikrin peşinden giderim. Bu ülkenin de fikirlere ihtiyacı var. Kişileri yok ederek de bir yere varamayız. İlkeler, prensipler üzerinden gitmek gerekiyor. O dedikleri konular gerekli olursa herkes tarafından konuşulur ama önce kendimizi sonra başkalarını değiştireceğiz." diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı