Spor Şenol Güneş'ten transfer açıklaması

Şenol Güneş'ten transfer açıklaması

Paylaş
Şenol Güneş'ten transfer açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenliyor. Güneş, Gökhan Töre'nin sakatlanmasıyla iki transfere ihtiyacı olduklarını açıkladı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Şenol Güneş'in açıklamaları şöyle:

Geçen sezonun şampiyonu olarak sezonu açıyoruz. Bu sene de yine şampiyon olmak istiyoruz. Geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde son anda gruptan çıkamadık, UEFA Avrupa Ligi'nde son anda elendik. İnşallah bu sene daha ilerilere gideceğiz. Ligde en iyi top oynayan takım kısmı boştu. Bu sezon bunu kazanmak istiyoruz. Gökhan Töre'nin sakatlığı sebebiyle kanatta bir oyuncuya ihtiyacımız olacağa benziyor. Böylece forvet ve kanat olmak üzere iki oyuncuya ihtiyacımız var.

"ÇİN ZOR GEÇECEK"


Çin seyehatini takımı en az etkileyecek şekilde yapmak istiyoruz. Geçen sene oldukça başarılı olan takımlar vardı. Zor bir yarış olacak. Bütün rakipleri önemsiyoruz. Rakipler olmasa biizm de bir anlamımız olmaz. Farklı futbol oynamak, beğeni kazanmaki rakiplerimizi güzel futbolla yenmek istiyoruz, hedefimiz bu olacaktır. Her takımın sezon başı sıkıntıları olabilir. Önemli olan bunları lig başlarken aşabilmektir.

"PEPE GELDİ AMA..."


Pepe geldi ama şu anda idmanda yok. Quaresma da yok. İspanya kampına gelecekler, dinlenmeleri de lazım. Pepe'nin kariyerine diyecek bir şey yok, saygıyı hak ediyor. Birkaç eleştirilecek görüntüsü var, son zamanlarda ise yok. Stoperde Marcelo, Tosic, Mitrovic ve Atınç da var. O bölgeyi yeterli görüyorum. Olumsuzluk yok.

"BURAK VE VOLKAN GÜNDEME GELİRSE..."


Burak Yılmaz ve Volkan Şen benim çalıştığım değerli futbolcular. Fakat şu ana kadar yönetime bir şey demedim. Burak Yılmaz ve Volkan Şen'e kamuoyunda haksızlık yapılıyor. Biz kendi yetiştirdiğimiz oyuncuları harcamayı seviyoruz. Arda Turan, karakteri ve oyunculuğuna çok saygı duyduğum bir oyuncu. Ama o duruma düştüyse bu sadece onun suçu değildir. Burak Yılmaz ve Volkan Şen yetenekli oyuncular. Geçmişte bazı hataları olmuştur. Transferleriyle ilgili net birşey yok. Burak Yılmaz ve Volkan Şen konusunda olumsuz değilim. Burak ve Volkan gündeme gelirse konuşurum. Teknik olarak olumlu bakarım ama şu an kimi alacağımızı ben de bilmiyorum.

Biz zoru başarmak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak Beşiktaş için güzel bir sonuçtur. Gökhan İnler oynama şansı bakımından sıkıntıları olan bir futbolcuydu. Geçen sene oynama şansını az buldu. Gökhan İnler benimle değil yönetimle konuştu. Şans gelirse vereceğimi söylemiştim. Daha hazırlık dönemindeyiz.

"TALİSCA YANLIŞ YAPTI"


Yusuf Erdoğan yetenekli, Trabzonspor onu neden bırakıyor bilmiyorum, düşünebiliriz, her iki kanatta da oynuyor.Talisca kiralık ama bu yıl bizde oynamak zorunda olan bir futbolcu. Talisca yanlış yaptı. Kimseye değil kendisine, mesleğine saygısızlık yaptı. Giderken izin istedi, annesinin rahatsız olduğun söyledi. Kendisi ne kadar çalışırsa çalışsın takımla idman yapmak gibi olmaz. Talisca için olumsuz konuşmak yerine nasıl çözeriz diye düşünmemiz lazım. Çalışmayan oyuncunun oynama şansı da az olur. Talisca tabii ki ceza alacak. Ama ceza alırken takıma da zarar vermek istemiyoruz.

"BANA MANTIKLI GELMİYOR"


Marcelo konusunda sanki biri tezgah mı hazırlıyor? Koyun satıp almıyoruz. Lyon Marcelo'yu istiyor ama biz de bir fiyat istiyoruz. Lyon bu parayı vermiyor. Vermezlerse de bu iş olmaz. Dışarıdan sanki bir şeyler yapılıyor. Bana mantıklı gelmiyor. Marcelo burada oynamaktan memnun. Marcelo satılırsa doğru olmaz ama beni aşar bu konu. Elimizdeki kadro şu anda 3 günde 1 maç oynamak için uygun değil. Ama daha transfer ayındayız Başkanımızın gayreti var. hazırlık maçılarımızı saymazsak Süper Kupa maçına Cenk Tosun çıkar. Ama sonrası için sıkıntı olabilir. Geçen sene Eylül'de aldık tuttu ama her zaman olmaz.

Gökhan Töre'de büyük şanssızlık oldu. Bize çok önemli destek verecekti

Haberin Devamı