Spor Şenol Güneş: Yarışa devam

Şenol Güneş: Yarışa devam

Paylaş
Şenol Güneş: Yarışa devam

Şenol Güneş: Yarışa devam

Turkcell Süper Lig’de dün sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile golsüz berabere kalan Trabzonspor’da, teknik direktör Şenol Güneş, ligde son 2 haftada kaybettikleri 4 puanın kendilerini geride bıraktığını, ancak yarışa devam edeceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Şenol Güneş, ligin son 2 haftasında Bursaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile berabere kalarak 4 puan yitirdiklerini belirterek, "Biz hedef olarak bulunduğumuz yerden yukarı çıkmak istiyorduk. Son iki maçta kaybettiğimiz 4 puanla bu hedefi gerçekleştiremedik. İki maçta da üstün oynadık ama kazanamadık" dedi.

Kaybetseler de kazansalar da düşüncelerinde değişen bir şey olmayacağını ifade eden Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz rakibe göre daha güzel futbol oynayan, pozisyonlar bulan takım olmak istiyoruz. Sıralama olarak hep bulunduğumuz yerin üstü diyoruz ama maalesef iki maçta kaybedilen 4 puan bizi geride bıraktı. Biz bu yarışa devam edeceğiz. Elimizden geleni yapacağız. Şartlar ne olursa olsun biz futbol oynayıp kazanmak istiyoruz. Hata yaparsak her türlü eleştiriye açığız, kendimizi düzeltiriz."

Haberin Devamı

Güneş, Kolombiyalı oyuncu Teofilo Gutierrez’in performansına ilişkin olarak ise "Forvette yakaladığımız pozisyonları gole çeviremedik. Teofilo da beklediğimiz altında oynadı. Bu da bir gerçek" diye konuştu.