Spor Şenol Güneş'in silahı Burak

Şenol Güneş'in silahı Burak

Paylaş
Şenol Güneş'in silahı Burak

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, zorlu karşılaşma için Burak Yılmaz'la özel olarak ilgilenmeye başladı

Son haftalarda attığı gollerle takımına hayat veren Burak Yılmaz ise hakkında çıkan transfer haberlerine ise kulaklarını tıkadığını söyledi.

Transfer haberlerinde isminin sık sık geçmesinin normal olduğunu kaydeden Burak, şöyle dedii: "Her başarılı futbolcunun ismi, transfer haberlerinde sıkça yer alır.

Ben de son dönemde attığım gollerle iyi bir çıkış yakaladım. Bu nedenle ismim sürekli olarak yazılıyor. Ama taraftarlarımız merak etmesin, kimseyle görüşmedim.

Kulübümle sözleşmem devam ediyor ve şu an için sadece şampiyon olmaya odaklanmış durumdayım. Sezon sonunda o kupayı buraya getirmek için ne gerekiyorsa yapacağız."

"HENÜZ HİÇBİR ŞEY BİTMEDİ"

Takımın huzurunu hiç bir şeyin bozamayacağını da belinten Burak, "Son haftalarda kaybettiğimiz puanlar bizi üzdü. Ama 4 haftalık bir süreç var ve bu zaman içinde puan kaybı yaşamak istemiyoruz.

Fenerbahçe’nin de puan kaybedeceğini düşünüyoruz. Önemli bir avantajdan olduk ama bu inancımızdan hiç bir şey kaybettirmedi. Gaziantepspor maçını kazanacağız ve bu işin peşini asla bırakmayacağımızı herkese göstereceğiz" diye konuştu.

TOLGA MASKESİNİ DENEDİ

Trabzonspor’un geçtiğimiz hafta Eskişehirspor’la oynadığı maçta burnu kırılan kaleci Tolga Zengin, kendisi için yaptırılan özel maskeyi test etti.

Gaziantepspor ile oynanacak olan maçta kalede yer almak için ısrar eden Tolga’ya sağlık ekibinden de onay çıktı.

ENGİN’E FORMA ŞANSI DOĞABİLİR

Bordo-mavili takımda 2 hafta önce teknik heyetle bir sorun yaşayan Engin Baytar’ın ligin kalan haftalarında forma giyebileceği öğrenildi.

Alanzinho’nun ve Jaja’nın son haftalardaki performansında düşüş olması yüzünden hücum hattında sıkıntı yaşayan Şenol Güneş’in antrenman performansına bakarak Engin’i en azından 18 kişilik kadroya alabileceği belirtildi.

Yunus Emre SEL/DHA

Haberin Devamı