Spor Şenol Güneş'ten futbolculara uyarı...

Şenol Güneş'ten futbolculara uyarı...

Paylaş
Şenol Güneş'ten futbolculara uyarı...

Şenol Güneş'ten futbolculara uyarı...

Trabzonspor, ligde 13 Eylül Pazartesi günü Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Dün 3 günlük iznin ardından çalışmalarına başlayan bordo-mavililer, sabah Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, yaklaşık 1,5 saat süren bir antrenman gerçekleştirdi.

Antrenmana milli takımlar kamplarında bulunan kaleci Onur, Selçuk, Yattara ile tedavisi süren Glowacki katılmadı.

Teknik direktör Güneş, antrenman öncesi futbolcularıyla saha ortasında bir süre toplantı yaptı.

Antalyaspor maçının ardından bordo-mavili takımın ortaya koyduğu futbol ile ilgili eleştirilerde bulunan teknik direktör Güneş, futbolcularına uyarılarda bulundu.

Güneş, yoğun bir maç temposunu geride bıraktıklarını belirterek, "Ancak yine kıran kırana maçlar oynayacağız. Daha fazla çalışıp daha fazla üretmeliyiz" dedi.

Maçlarda en az rakip kadar mücadele etmeleri ve dirençli olmaları gerektiğini anlatan Güneş, "Var olan değerlerimizi ortaya koymalıyız. Bunun için daha çok gayret göstermeliyiz" diye konuştu.

ZAFER YELEN AFFEDİLDİ

Haberin Devamı

Trabzonspor’da bir süredir kadro dışı olan Zafer Yelen, affedilerek takımla birlikte çalışmalara başladı.

Trabzonspor Kamp Eğitim Merkezi’nde takımdan ayrı olarak uzun süredir çalışan gurbetçi oyuncu, bugün takımın antrenmanında yer aldı.

ENGİN VE TEOFİLO İYİLEŞTİ

Trabzonspor’da, sezon başından bu yana forma giyemeyen Engin Baytar ile geçen hafta Antalyaspor maçında sakatlığı nedeniyle oynayamayan Teofilo, takımın bugünkü antrenmanına katıldı.

Engin ve Teofilo’nun Sivasspor maçında forma giymesine engel bir durum olmadığı, tedavisi süren Glowacki’nin ise maça yetiştirilmeye çalışıldığı kaydedildi.

COLMAN SAKATLANDI

Antrenmanın son bölümünde sağ ayak arka adalesinde çekme olan Colman ise çalışmayı tamamlayamadı. Teknik direktör Şenol Güneş, futbolcunun yanına giderek kulüp doktoru Hakan Ayaz’dan bilgi aldı. Futbolcunun durumunun yapılacak kontroller sonrası belli olacağı belirtildi.

Trabzonspor, bu akşam Bank Asya 1. Lig’de mücadele eden Giresunspor ile yapacağı maç ile hazırlıklarını sürdürecek.

Öte yandan Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreninin 10 Eylül Cuma günü saat 16.00’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kamp Eğitim Merkezi’nde yapılacağı açıklandı.

Bu arada Trabzonspor’un 11 Eylül’de tüzük tadilatı için yapacağını duyurduğu olağanüstü genel kurulun ileriki bir tarihte gerçekleştirileceği bildirildi.

Haberin Devamı