Spor Şenol Güneş'ten ilk uyarı

Şenol Güneş'ten ilk uyarı

Paylaş
Şenol Güneş'ten ilk uyarı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısındaki futboldan ötürü futbolcularını uyardı

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek final ilk maçında dün akşam İstanbul Büyükşehir Belediyespor’la berabere kalarak şaşkınlık yaratan Trabzonspor’da teknik heyet kadroda mini bir revizyona gitmeye hazırlanıyor.

Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nun zeminin bakımda olması nedeniyle pazar günü Manisaspor’la İstanbul’da karşılaşacak olan bordo mavililerde teknik direktör Şenol Güneş, performansında düşüklük tespit ettiği oyuncuları uyardı.

FATİH TEKKE HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Geçtiğimiz günlerde Trabzon’da düzenlediği basın toplantısıyla, “Trabzonspor’a gelmek için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım” diyen Fatih Tekke’nin, sezon sonu için Rubin Kazan’la anlaşması büyük tepki çekti.

Trabzonspor’un bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katmaya çalıştığı oyuncunun, sezon sonu serbest kalacak olmasına rağmen bordo mavili kulüp yerine Rubin Kazan’ı tercih etmesindeki en önemli etkenin maddi konular olduğu belirtildi.

GÜNÜ İZİNLİ GEÇİRDİLER

Bu arada teknik direktör Şenol Güneş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor beraberliği sonrası futbolculara bir gün izin verdi. Bugünü dinlenerek geçiren bordo mavililer, pazar günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak maç öncesi hazırlıklarına yarın saat 11.00’da Zeytinburnu Stadı’nda yapacağı antrenmanla başlayacak.

Yunus Emre SEL/TRABZON (DHA)

Haberin Devamı