Ekonomi Şenpiliç Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Faik Üçer

Şenpiliç Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Faik Üçer

Paylaş
Şenpiliç Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Faik Üçer

Şenpiliç Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Faik Üçer Uluslararası Yerel Zincirler Buluşuyor fuarında konuştu

Rekabet, hizmet, istihdam üçlüsünün yarattığı tüketici avantajından bahsederek organize perakendeyi tanımlamak gerekirse; son 10 yıldır bu kavramlar ile ilgili gelişimin çok önemli bir kısmı yerel perakendeden gelmiştir diyebiliriz.

Tüketicinin aldığı hizmetin kalitesini ve faydasını hissetmesi açısından, yerel perakende kilit rolündedir. Gelecek, veriye dayalı iş modelleri ile yönetilen, müşterisinin ihtiyaçlarını anlayarak buna uygun hizmetler üreten, kalifiye personel yetiştiren ve elinde tutabilen, kısacası işletmesini 360 derece en verimli şekilde yöneten perakendecilerin olacak.

Verimlilik çalışmalarımız kapsamında satış dağıtım operasyonumuzda ciddi revizyonlar gerçekleştirdik. Yakıt sarfiyatı yüksek, ekonomik ömrünü tamamlamış satış araçlarını yeniledik. Satış depolarımızda aşırı elektrik sarf eden eski tip tüm soğutma sistemlerini değiştirdik. Üretim birimimizden bayilerimize ve kendi depolarımıza kadar yaptığımız sevkiyat rotalarını ERP sistemleri ile rehabilite ettik ve önemli kazanımlar sağladık.

Haberin Devamı