Spor Şentürk: ”Fenerbahçe armasına sevdalıyım”

Şentürk: ”Fenerbahçe armasına sevdalıyım”

Paylaş
Şentürk: ”Fenerbahçe armasına sevdalıyım”

Şentürk: ”Fenerbahçe armasına sevdalıyım”

Süper Lig’e mükemmel bir başlangıç yapan Semih Şentürk, sarı-lacivert renklere gönülden bağlı olduğunu şu sözlerle haykırdı: "Fenerbahçe Arması’na sevdalıyım"

Haberin Devamı

Antalyaspor karşısında son derece etkili bir oyun sergileyen ve attığı 2 gol ve yaptığı 1 asist ile maçın adamı olan Semih Şentürk, sorunlardan arınmış bir durumda olduğunu ve sadece futbolu düşündüğünü söyledi. Fenerbahçe’ye bağlılığını, sarı-lacivert renklere gönül verdiğini paylaşım sitesi twıtter’da "Fenerbahçe armasına sevdalıyım" diyerek haykıran golcü oyuncu, "Bu sezon benim yılım olacak" diyerek iddiasını da ortaya koydu.

Alex ile çok iyi bir uyum sağladığını bir kez daha gözler önüne seren Semih; "Geçmiş seneler geride kaldı, bu sene benim için çok farklı, çok hırslıyım ve kondisyonumu sürekli artırıyorum. çok daha iyi olacağım. Fenerbahçe armasına sevdalıyım. Burada mutluyum. Karakterim gereği dışarıya fazla bir şey yansıtmam. O yüzden kaptanlık krizi diye bir durum yok. Emre’den pazubandını almazken herhangi bir art niyetim yoktu. Çünkü bu takımın bu seneki kaptanları zaten belli" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Semih’in daha önce de söylediği gibi yakın çevresine yaptığı konuşmalarda "Fenerbahçeli Semih" olarak futbolun içinde kalmak istediğini yinelediği öğrenilirken, yapılan golcü transferine rağmen ise çalışmalarına devam edeceğini ve takımın faydası için uğraşacağını söylediği belirtildi.

Uğur DEMİRKIRDI / İSTANBUL, (DHA)