Tuncay Hoş Sercan böyle istedi
HABERİ PAYLAŞ

Sercan böyle istedi

Haberin Devamı

Fenerbahçe maça çok arzulu ve hırslı başladı. İlk 30 dakikalık bölümde Emre önderliğindeki Fener orta sahası yaptığı etkili presle Bursaspor’un pas trafiğini iyi kesti. Fenerbahçe kanatları da iyi kapayıp, boş alan bırakmayınca Timsah yarı sahasından çıkmakta çok zorlandı.

Oyunu domine ettiği bölümde organizasyon bakımından enfes bir gole imza attı Fenerbahçe. Bilica ile duvar pası yapan ve topu arka direkteki Alex’e kesen Emre’nin goldeki katkısı büyüktü. 30’dan sonra oyunda dengeyi sağlayan Yeşil- Beyazlı ekip, Turgay’ın gayretleriyle rakip kaleye gitmeye çalıştı.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın soyunma odasında yaptığı konuşma bazı şeyleri değiştirmiş. Nitekim ikinci yarıda tempoyu artıran Timsah, önde baskı uygulayıp Fenerbahçe kalesini tehdit etmeye başladı.
[[HAFTAYA]]
Lider, duran toptan Ergiç’le skorda dengeyi sağladı. Sırp oyuncu büyük maçların adamı olduğunu yine gösterdi. Ali Sami Yen’de attığı 2 golle Galatasaray’ı yıkan Ergiç, dün de futbolumuzun diğer büyüğü Fenerbahçe’nin filelerini havalandırdı. Bursaspor bu sezon ölü topları etkili kullanıyor. Geçen hafta da Ankaragücü sınavında duran toptan stoperler Ömer ve İbrahim’le 2 gol bulmuşlardı.

İki takımın teknik direktörü yaptıkları oyuncu değişiklikleriyle beraberlik istemediklerini gösterdi. Risk alınan son bölümde tempo artarken, mücadele adeta tenis maçına döndü. Batalla-İnsua ve Volkan-Ozan değişikliği liderin hücumda üretkenliğini artırdı. Sercan maçın kader adamı oldu.

İki kez kaleci Volkan’la karşı karşıya kalan yıldız oyuncu, son vuruşlarda beceriksiz davranınca takımını galibiyetten etti. Neticede bu beraberlik Bursaspor için kötü değil. Çünkü Yeşil- Beyazlılar Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını korudu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder