Spor Sercan ehliyetine kavuştu

Sercan ehliyetine kavuştu

Paylaş
Sercan ehliyetine kavuştu

Ehliyetsiz kullandığı spor otomobiliyle 260 kilometre hız yapmasıyla gündeme gelen Bursaspor'un golcüsü Sercan Yıldırım, ehliyet sınavından başarılı oldu

Bursaspor'un gece hayatında, yollarda ve sahadaki hızıyla gündemden düşmeyen genç forveti Sercan Yıldırım sonunda muradına erdi.

Daha önce iki kez girdiği ehliyet sınavını 3'üncü girişinde geçebilen Sercan, geçtiğimiz yıl arkadaşlarıyla son model Corvette marka spor otomobiliyle otobana çıkmış, Lamborghini Gallardo marka spor araba kullanan arkadaşlarıyla yarışa girmişti.

Bu sırada araç içerisinde bulunan bir diğer arkadaşı yaşananları cep telefonu ile saniye saniye görüntüleyerek sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta yayınlamıştı.

Araçta bulunan diğer genç futbolcu Volkan Şen'in ise hızdan dolayı duyduğu endişe ve korku görüntülere yansımıştı. Bu görüntülerin ardından Sercan'ın ehliyetinin olmadığı da ortaya çıkmıştı.

Genç futbolcu uzun süre sonra muradına erdi ve üçüncü kez girdiği sınavlardan geçerek ehliyetine kavuştu.

100 TAM PUAN ALDI

Sercan, 21 Ağustos'ta yapılan yazılı sınavdan başarıyla geçti. Sınavda ilk yardım dersinden 83, motordan 74, trafikten 84 alan yıldız oyuncu, hafta sonu yapılan direksiyon sınavından 100 puanla çıkarak ehliyetini almaya hak kazandı.

Yıldırım Emek İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen direksiyon sınavına arkadaşının kullandığı, kendisine ait BMW marka lüks otomobille gelen yıldız oyuncu, sınavdan tam puan alırken, yetkililerin sınav araçlarının üzerine astığı, "Dikkat!.. acemi sürücü" yazılı otomobilin içindeki rahat tavırları ile dikkat çekti.

EMRE KOŞAK/BURSA (DHA)

Haberin Devamı