Spor Sercan: Özel hayatıma karışmayın

Sercan: Özel hayatıma karışmayın

Paylaş
Sercan: Özel hayatıma karışmayın

Bursaspor'un yıldız golcüsü Sercan Yıldırım, özel hayatına kimsenin karışmasını istemediğini söyledi

Sercan, takım arkadaşı Mustafa Keçeli ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, özel yaşantısıyla ilgili çıkan haberlerin kendisini hiç etkilemediğini, profesyonel bir futbolcu olarak Bursaspor’a faydalı olmak için çok çalıştığını söyledi.

Sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe maçında forma giyemediğini, ancak maç atmosferini ve galibiyet sevincini, soyunma odasında takım arkadaşlarıyla birlikte doyasıya yaşadığını dile getiren genç golcü, "Arkadaşlarım, büyük bir başarıya imza attı.

Takım halinde hareket ediyoruz. Arkadaşlık duygularının da ilerlemesi, başarıda büyük avantaj sağlıyor. Fenerbahçe karşısında kondisyon olarak daha üstündük. Hedefe ulaşmak için bu galibiyete ihtiyacımız vardı ve başardık" dedi.

SAKATLIĞINDA SON DURUM

Sercan, sakatlığının ne durumda olduğunu yönündeki bir soruya, "Hocam, sakatlığımın tam olarak iyileşmemesi nedeniyle beni Fenerbahçe maçında dinlendirdi.

Ağrılarıma rağmen iğne vurularak oynamak istedim. Ama hocam beni riske etmek istemediğini söyledi. Sivasspor maçında görev verilirse en iyi şekilde yerine getireceğim" yanıtını verdi.

ÖZEL HAYATINA İLİŞKİN SORULAR

Son günlerde özel hayatıyla ilgili çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine ise Sercan, "Bu benim özelim. Özel hayatıma kimsenin karışmasını istemiyorum. Ben sahaya çıkıp, görevimi en iyi şekilde yerine getireceğim" değerlendirmesinde bulundu.

'Aile kızı isteriz, Helin bize ters'

"LİGİ İLK ÜÇ ARASINDA BİTİRMEK İSTİYORUZ"

Fenerbahçe’yi deplasmanda, hem de 2-0 yenik duruma düştükten sonra 3-2 yenmenin azımsanmayacak bir başarı olduğuna dikkati çeken Mustafa, "Ligi ilk 3 arasında bitirmek istiyoruz.

Fenerbahçe galibiyetiyle bu hedefe bir adım daha yaklaştık. Şimdi önümüzde Sivasspor, Kasımpaşaspor ve Diyarbakırspor maçları var. Bu 3 maçı da kayıpsız geçersek, hedefe daha da fazla yaklaşırız" dedi.

2

Haberin Devamı