Spor Sercan transferi yalanladı

Sercan transferi yalanladı

Paylaş
Sercan transferi yalanladı

Bursapor'un yıldızı Sercan Yıldırım, Galatasaray'la transfer görüşmeleri yaptığına ilişkin haberlerin tamamen yalan olduğunu söyledi

Son günlerde adının sık sık Galatasaray ile birlikte anılmaya başlandığını dile getiren yıldız futbolcu, son olarak bir arkadaşını ziyaret etmek için İstanbul’a gitmesinin ardından sarı-kırmızılı kulüple transfer görüşmesi yaptığı yönünde haberler çıktığını ifade etti.

Sercan Yıldırım, özel yaşantısı kadar medyada her gün başka bir kulübe transfer olacağı yönünde haberler çıktığını, bunların hiçbirinin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Galatasaray ile görüştüğüm ve hatta para konusunda anlaşamadığım yazılmış. Böyle bir şey yok. Bu haberler Galatasaray Kulübü’nün resmi internet sitesinde de yalanlandı. Bursaspor’da oynamaktan, yeşil-beyazlı formayı giymekten büyük mutluluk duyuyorum" diye konuştu.

"BURSA'DA EFSANE OLMAK İSTİYORUM
"

Ertuğrul Sağlam ile birlikte çok iyi takım olduklarını dile getiren Sercan, bildiği kadarıyla şu ana kadar kulüp tarihinin en büyük başarılarına imza attıklarını, sezon sonunda Avrupa kupalarına katılma vizesi alacaklarına inandıklarını söyledi.

Yıldız futbolcu, Bursaspor’un altyapısında yetiştiğini, küçüklüğünden beri yeşil-beyazlı formayı giymeyi hayal ettiğini ve bu hayaline kavuştuğunu dile getirerek, "Bursaspor ile 2012 yılına kadar sözleşmem var. İleride Sedat 3 ve Nejat Biyediç gibi Bursaspor camiasının efsane isimleri arasında yer almak istiyorum" dedi.

"HAYALİM İNGİLTERE"

"Avrupa’da oynamak istediğim takım veya lig var mı" sorusunu ise Sercan, "Takım söyleyemem ama İngiltere Premier Ligi’nde oynamak isterim" diye yanıtladı.

Genç futbolcu, Avrupa’daki bazı kulüplerin kendisini izlediği anımsatılarak, "Sana gelen teklif var mı" sorusu üzerine de "Evet, bununla ilgili bilgim var. Galatasaray maçı sonrası Ertuğrul Sağlam hocamız da bazı İngiliz kulüplerinin beni izlediği yönünde bir açıklama yaptı. Bana ulaşan öyle bir teklif yok. Sanıyorum Werder Bremen’den bir teklif olmuş ama net bir bilgim yok" diye konuştu.

Haberin Devamı