Spor Sercan ve Helin Avşar yakınlığı

Sercan ve Helin Avşar yakınlığı

Paylaş
Sercan ve Helin Avşar yakınlığı

Spor otomobiliyle hız tutkunluğundan söz ettiren Bursaspor'un gözbebeği Sercan Yıldırım, şimdi de aşk hayatıyla gündeme geldi

Genç yaşında şöhret basamaklarını tırmanan Sercan, bu günlerde Türkiye'nin 'Paris Hilton'u olarak bilinen Helin Avşar ile gündeme geldi. Genç aşıklar, geçtiğimiz Aralık ayında Bursa'da 'Koza Lions'un düzenlediği 'Altın Aslan' ödül töreninde tanıştı.

Bu törende Helin Avşar 'En iyi bayan röportaj', Sercan ise 'En iyi futbolcu' ödülünü aldı. İkili daha sonra Uludağ'da görüşmelerini sürdürdü. Kısa sürede samimi olan Sercan ve Helin geçtiğimiz cuma akşamı Bursa'da yeniden bir araya geldiler.

TWİTTER'DEN İLAN-I AŞK

Sosyal paylaşım sitesi 'twitter'dan birbirlerine aşklarını ilan eden ve 'bitanem' diye hitap eden ikili cuma günü Bursa'nın Mudanya ilçesinde buluştu.

İstanbul'dan feribotla gelen Helin Avşar, kendisini bekleyen Sercan Yıldırım'ın 34 CMY 25 plakalı Porche marka cipine bindi. Sercan'ın, Helin'i beklerken çok telaşlı olduğu ve sürekli telefonla konuştuğu gözden kaçmadı.

Feribottan özel otomobille Sercan'ın ciple bulunduğu yere gelen Helin Avşar burada araç değiştirerek apar topar cipe bindi.

2 GÜN KALDI

Bursa'ya yeni gözdesi Sercan Yıldırım için gelen Helin Avşar burada 2 gün kaldı. Herkesten gizlenen ikili gece eğlenmek için bile dışarıya çıkmadı.

Helin Avşar, Bursa'da kaldığı sürece yine 'twitter' internet sitesinden arkadaşlarına Bursa'da olduğunu ve havanın rüzgarlı olduğunu yazdı.

"UF SERCAN UF"

Helin Avşar 'twitter'daki sayfasından, "Evime varmak istiyorum, ablamı seyretmek istiyorum. Uf Sercan uf, kafanı kıracağım. Senin yüzünden feribotları kaçırdık. 5 saattir yol..." diye yazdı. Sercan ise ona, "Yapacak birşey yok" derken, Helin bu kez de, "Yapacak birşey yok mu kuşum?" diyerek cevap yazdı.

Emre Koşak/BURSA (DHA)

Haberin Devamı