Spor Sercan ve Vokan'da işlem tamam

Sercan ve Vokan'da işlem tamam

Paylaş
Sercan ve Vokan'da işlem tamam

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'la 3 yıllık sözleşme imzalayan Bursaspor yönetimi, Sercan ve Volkan Şen'le de prensipte anlaştı

Türkiye’de bir çok ilke imza attıklarını belirten Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, ’Yeni sürprizlere hazırlıklı olun’ diyerek ipuçlarını vermişti.

3 YILI 'SAĞLAM'A ALDILAR

Yeşil-beyazlı yönetimin Lokomatif Moskova’ya transferi gerçekleşmeyen Sercan Yıldırım ve yurt içinde ciddi teklifler alan Volkan Şen’in sözleşmelerini 2014 yılına kadar uzatma konusunda prensip anlaşmasına vardığı, birkaç gün içinde imzaların düzenlenecek törenle atılacağı öğrenildi.

TARAFTAR OZAN İPEK’İ DE BEKLİYOR

Ardı ardına aldığı sözleşme yenileme haberleriyle büyük bir coşku yaşayan Bursaspor taraftarı Sercan ve Volkan’ın da sözleşme uzatacağı haberlerinin ardından büyük sevinç yaşadı.

İnternet sitelerinden ve forumlardan düşüncelerini dile getiren yeşil beyazlı taraftarlar, 2012’de sözleşmesi sona erecek olan takımın bir diğer yetenekli futbolcusu Ozan İpek’in de sözleşmesinin uzatılmasını istedi.

Formuyla takımın göz dolduran isimlerinin en başında gelen Ozan İpek’in sözleşme uzatmayı en çok hakedenlerden biri olduğunu belirten taraftarlar, kısa süre içerisinde mutlu haberi almayı beklediklerini ifade etti.

Ancak yönetim tarafından, genç futbolcuya 10 ay önce verilen iyileştirme sözünün henüz gerçekleşmediği ve Ozan’ın bu konuda yeşil beyazlı yönetimle masaya oturmayı beklediği de gelen haberler arasında.

Emre KOŞAK/DHA

Haberin Devamı