Spor Sercan ve Volkan çok iddialı

Sercan ve Volkan çok iddialı

Paylaş
Sercan ve Volkan çok iddialı

Bursaspor'da, genç futbolcular Sercan Yıldırım ve Volkan Şen, şampiyon olacaklarını iddia ettiler

Turkcell Süper Lig’de son haftalara girilirken lider durumda bulunan ve şampiyonluğun en avantajlı konumundaki ekibi olan Bursaspor’da, genç futbolcular Sercan Yıldırım ve Volkan Şen kendilerinden emin konuştu.

"TÜRKİYE'DE DEVRİM YAPARIZ"


Şampiyonluk yarışında avantajlı konumda olduklarını anlatan Sercan, "Ligin son haftalarına girilirken lider durumdayız. Şampiyonluk yolunda avantaja sahibiz. İnşallah şampiyon oluruz ve Türkiye’de bir devrim yaparız" dedi.

"BURSASPOR’UN ŞAMPİYONLUĞUNU HERKES İSTİYOR"

Sercan Yıldırım, Türkiye’de insanların Burssapor’un şampiyon olmasını istediklerini ileri sürdü. "Bursaspor’un şampiyonluğunu herkes istiyor.

İnsanlar değişiklik istiyor. Biz de bunu başaracağız" ifadelerini kullanan Sercan, "Burssapor’u şampiyon yapmazlar" şeklindeki söylemin de yanlış olduğunu vurgulayarak, "Sonuçta diğer takımlar da bize karşı farklı bir motivasyonla sahaya çıkıyorlar. Bu da bizim büyük takım olduğumuzun göstergesi" şeklinde görüş belirtti.

VOLKAN: ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ

Bursasporlu futbolcu Volkan Şen ise son haftalara girilirken üzerlerinde ister istemez bir heyecan oluştuğunu anlatırken, Bursaspor’un bugünkü noktaya gelmeyi çok önceden hak ettiğini dile getirdi.

"Bursaspor takımı bugünkü noktamızı çoktan hak etmişti. Geç bile kalındı diye düşünüyorum" diyen Volkan, "Kalan haftalar için en iyi şekilde mücadelemizi vereceğiz. Şampiyon olmak istiyoruz. Kalan tüm maçlarımızı kazanıp, şampiyonluğa uzanmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

"BARCELONA'YI BURSA'DA AĞIRLAMAK İSTİYORUZ"

Hayalinin hep Şampiyonlar Ligi’nde yer almak olduğuna da değinen Volkan, "Ben Şampiyonlar Ligi’nde yer almayı, rakiplerimiz arasında da Barcelona veya Real Madrid’in yer almasını çok isterim. Bu takımları Bursa’da ağırlayıp, kazanmak istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

2

Haberin Devamı