Spor Sercan Yıldırım 2 maçı kulübede bitirdi

Sercan Yıldırım 2 maçı kulübede bitirdi

Paylaş
Sercan Yıldırım 2 maçı kulübede bitirdi

Bursaspor'un genç yıldızı Sercan Yıldırım, Trabzonspor karşılaşmasında da yedek kulübesinde kaldı. Sercan, Medical Park Antalyaspor karşılaşmasının ardından bu maçta da topa dokunamadan karşılaşmayı sonlandırdı.

Bursaspor'un gündemden düşmeyen genç yıldızı Sercan Yıldırım Spor Toto Süper Ligi'nin 29'uncu haftasında oynanan Trabzonspor-Bursaspor karşılaşmasında topa dokunamadan karşılaşmayı sonlandırdı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın ilk 11'de yer vermediği, oyun sırasında ise maça almadığı genç futbolcu en son Fenerbahçe karşılaşmasının ikinci yarısında oyuna girerek sadece 12 dakika sahada kalabilmişti.

MILLER MAHKUM ETTİ
Sercan Yıldırım'ın, Lokomotiv Moskova'ya transferi olumsuz sonuçlanmasının ardından performansında gözle görülür düşüş oldu. Sezonun ikinci yarısında takıma İskoç golcü Kenny Miller'ın da gelmesiyle genç futbolcu kulübeyi mesken tuttu.

GOLLER ANADOLU TAKIMLARINA
En son 2 golünü 18 Aralık 2010 tarihinde oynanan Gençlerliği karşılaşmasında atan ve bu sezon ligde toplam 6 golü bulunan Sercan Yıldırım bu golleri, Konyaspor, Eskişehirspor, Ankaragücü, Kayserispor ve Gençlerbirliği'ne attı.

İKİNCİ YARIDA 191 DAKİKA FORMA GİYDİ
Yedek kalmaya alışan genç futbolcu bu sezonunun ikinci yarısında, 6 maçta toplam 191 dakika forma giydi. Konyaspor karşılaşmasında ilk 11'de çıkan genç futbolcu, bu karşılaşmada 73 dakika sahada kaldı. Sercan, sırasıyla Galatasaray karşılaşmasında 10, Sivasspor maçında 22, Antepspor maçında 59, Ankaragücü maçında 15 ve son olarak Fenerbahçe maçında 12 dakika sahada kalabildi.

3 MAÇ KADROYA ALINMADI
Ligin ikinci yarısında, Rusya'ya transferi gündeme gelmesinin ardından Bucaspor karşılaşmasında kadroya alınmayan genç futbolcu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Karabükspor karşılaşmalarında da kadroda yerini alamadı. Medical Park Antalyaspor karşılaşmasını yedek kulübesinde tamamlayan Sercan, son oynanan Trabzonspor karşılaşmasında da kulübeden çıkamadı.

"NO COMMENT" (YORUM YOK)
Magazin gündeminden çok futboluyla gündeme gelmek istediğini her fırsatta belirten Sercan Yıldırım, iki maç üst üste yedek kalmasını soran sevenlerine ise twitter'daki sayfasından cevap verdi. Genç futbolcu, İngilizce "yorum yok" (no comment), ardından da "Sebebi koparılan çiçekler" yazdı.

Haberin Devamı