Spor Sercan'a en ciddi teklif Galatasaray'dan

Sercan'a en ciddi teklif Galatasaray'dan

Paylaş
Sercan'a en ciddi teklif Galatasaray'dan

Bursaspor'un golcüsü Sercan Yıldırım'ın menajeri, genç futbolcu için en ciddi teklifin Galatasaray'dan geldiğini söyledi

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ile özel görüşen Sercan Yıldırım’ın menajeri Metin Korkmaz, gazetecilerin transferle ilgili sorularını yanıtladı.

Korkmaz, Sercan’a, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray başta olmak üzere birçok kulüpten teklif geldiğini ama şu anda Galatasaray Kulübü’ne daha yakın olduklarını dile getirdi.

"Sercan’a Beşiktaş’ın Batuhan, Serdar Özkan artı 2 milyon Avro teklifi hala geçerli mi?" sorusuna ise Korkmaz, "Evet, geçerli. Birçok teklif var. Bütün takımlardan teklifler var ama şu anda en ciddi teklif Galatasaray’dan.

Değerlendiriyoruz. Bu transfer Cuma gününe kadar olursa olur, olmazsa Sercan’ın Bursaspor’da kalmasından yanayız" yanıtını verdi.

Korkmaz, Galatasaray’ın teklifinin sorulması üzerine, "Galatasaray, Sercan’a karşılık Aydın Yılmaz artı iki futbolcu teklif etti" dedi.

Bu arada, Sercan Yıldırım'ın dedesi Tahir Yıldırım’ın cenazesi Bahar Camisi’nde kılınan namazın ardından Ahmetpaşa Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Haberin Devamı