Spor Sercan'da hız var, ehliyet yok

Sercan'da hız var, ehliyet yok

Paylaş
Sercan'da hız var, ehliyet yok

Geçen ay son model spor otomobiliyle 260 km hız yapan Bursaspor'un yıldız oyuncusu Sercan Yıldırım'ın sürücü belgesinin olmadığı ortaya çıktı

Sezon başında önce Fenerbahçe ardından da Galatasaray ve bir çok Avrupa kulübünün transfer listesinde yer alan, ancak yüksek bonservis bedeli nedeniyle satışı gerçekleşmeyen Sercan Yıldırım Bursa'daki fırtınalı yaşamıyla dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla son model Corvette Z06 marka otomobiliyle otobana çıkan Sercan, Lamborghini Gallardo marka spor arabada bulunan diğer arkadaşlarıyla yarış yapmıştı.

Bu sırada araç içerisinde bulunan bir diğer arkadaşı yaşananları anı anına cep telefonu ile görüntüleyerek bu görüntüleri paylaşım sitesi Facebook'ta yayınlamıştı.

"İ..E BASIN BUNU DA YAZIN"

Sercan Yıldırım, yarış görüntüleri ile ilgili "Sadece araçları deniyorduk. O ses egzosttan çıkan ses. Hız yapmıyorduk. Para konusu ise tamamen espri. Hani Amerikan filmlerinde oluyor ya" diye konuşmuştu.

Daha sonra ise haberin yayınlanmasından dolayı rahatsızlık duyan Sercan, yine kendi Facebook sayfasına, "İ..e basın bunu da yazın" yazarak tepkisini arkadaşlarıyla paylaşırken, önceki akşam da yerel bir televizyonda katıldığı spor programında konuyu yeniden dile getirdi.

"KİM 260-300 BASMAZ?"

Sercan katıldığı programda, yaptığı hızla ilgili şunları söyledi, "Herkesin merakı var. Bir güvercin merakı vardır, motor merakı vardır. Benim araba tutkum var. Hızlı, lüks bir araba aldığında kim 260-300 basmaz? Kimse ben basmam diyemez."

SÜRAT VAR AMA EHLİYET YOK

Tüm bu gelişmeler yaşanırken, A Milli takımda da top koşturan genç futbolcunun sürücü belgesinin olmadığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz nisan ayında 18 yaşını dolduran genç kramponun trafik kayıtlarında ismine dair herhangi bir belge ve bilgiye rastlanılmazken, poliste ehliyetsiz araç kullanmaktan 1 kez de suç kaydı bulunduğu öğrenildi.

Emre KOŞAK/DHA

Haberin Devamı