Spor 'Sercan'ın sakatlığı ciddi değil'

'Sercan'ın sakatlığı ciddi değil'

Paylaş
'Sercan'ın sakatlığı ciddi değil'

Bursaspor'un genç yeteneği Sercan Yıldırım'ın Rus takımı Lokomotiv Moskova'ya transferinin olumsuz sonuçlanmasının gerçek nedeni ortaya çıktı

Genç oyuncunun, sakatlık nedeniyle değil, menajerler arasındaki anlaşmazlık yüzünden Bursa’ya döndüğü belirlendi.

Rus Kulübünün doktoru da genç futbolcunun sakatlığının ciddi olmadığını, tedavi ile sonuç verecek bir problem olduğunu açıkladı.

SMORODSKAYA’NIN AÇIKLAMASI YOK

Bursaspor’un gündemden düşmeyen genç golcüsü Sercan Yıldırım’ın, Rus Kulübü Lokomotiv Moskova’ya transferi yılan hikayesine dönmüş, yapılan açıklamalar yeşil-beyazlı kulübün ve taraftarların kafalarını karıştırmıştı.

Haberlerde, Lokomotif Moskova Başkanı Olga Smorodskaya, Bursasporlu oyuncu Sercan Yıldırım için "Alsaydık, ilk maçta sakatlanabilirdi" dediği iddia edilmişti.

Ancak, Başkan Smorodskaya’nın bu şekilde bir açıklaması olmadığı, kulübün Sercan’ın gönderildikten sonra hiçbir basın mensubu ile görüşmediği öğrenildi.

KULÜP DOKTORU YALANLADI

Bursaspor’un genç yeteneği Sercan Yıldırım’ın Rusya’da yapılan kontrolleriyle ilgili görüşü alınan Lokomotiv Moskova Kulübü Doktoru, genç oyuncunun sağlık kontrolleri sonrasında ciddi bir problemi çıkmadığı ve olumlu rapor verildiğini belirtti.

Kulüp Doktoru, "Sercan’ın ufak bir sakatlığı vardı. Bu da tedavi ile sonuç verecek bir problemdi. Söylendiği gibi büyük bir sakatlığı söz konusu değil. Zaten takımıyla antrenmanlara ve maçlara çıktığı biliniyor" dedi.

Emre KOŞAK/DHA

Haberin Devamı