Spor Serdar Aziz ve Traore taraftarla buluştu

Serdar Aziz ve Traore taraftarla buluştu

Paylaş
Serdar Aziz ve Traore taraftarla buluştu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'da savunma oyuncusu Serdar Aziz ile yeni transferlerden orta saha oyuncusu Bakaye Traore, imza gününde yeşil-beyazlı taraftarlarla buluştu.

Altıparmak Bursastore mağazasında düzenlenen imza günü etkinliğinde taraftarlar, mağazadan satın aldıkları ve yanlarında getirdikleri ürünleri Serdar Aziz ve Bakaye Traore’ye imzalatarak, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Serdar Aziz, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesi hazırlıkların güzel geçtiğini, takımda her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

Yeni sezon öncesi son hazırlık maçları oynadıklarını hatırlatan Serdar Aziz, "Dün de Orhangazispor ile bir maç yaptık ve iyi bir sonuç aldık. Hazırlık maçı da olsa rakibimiz kim olursa olsun biz ciddiye alıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Önemli olan kendimizi görmemiz zaten. Bu yolda da iyi gidiyoruz, iyi çalışıyoruz. Takımımızda herkes iyi niyetli" dedi.

Serdar Aziz, Spor Toto Süper Lig’e sahalarında Galatasaray ile yapacakları maçla başlayacaklarını anımsatarak, şunları kaydetti:

"Galatasaray maçına az bir süre kaldı. Artık hazır hale gelmiş durumdayız. Galatasaray maçına hazırız. Elimizden gelen her şeyi en iyi şekilde yapıp burada taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. UEFA’dan elendik. Galatasaray maçını kazanarak üzüntülü günleri geride bırakıp, yeniden bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bunu yapabilecek güçteyiz. Yeni gelen arkadaşlarımız da oldu aramıza. Çok kaliteli isimler. İyi çalışan, iyi niyetli, aynı zamanda kaliteli futbolculardan kurulu bir ekibiz. Umarım bu sene hepimizin istediği gibi bir sezon olur."

Yeşil-beyazlıların yeni transferi Bakaye Traore de Bursa’da beklemediği bir ortamla karşılaştığını belirtti. Bursa’nın çok güzel bir şehir olduğunu, takımdaki birlik ve beraberliğin de kendisini etkilediğini dile getiren Traore, şöyle konuştu:

"Burada her şey çok güzel. Benim için sürpriz oldu. Bu kadarını beklemiyordum. Şuan için her şey çok güzel, iyi gidiyor. Sezonun ilk haftasında Galatasaray ile büyük bir maç oynayacağız. İyi bir takım olduğumuzu, iyi bir teknik direktör ve oyunculara sahip olduğumuzu düşünüyorum. Galatasaray maçına kadar hazır olmayı istiyoruz. Takım olarak başarılı bir sezon geçirme hedefimiz var. Hep beraber iyi bir sezon geçireceğiz."

AA

Haberin Devamı