Magazin Serdar Ortaç'ın eşi Chloe'den 'Arap Şeyhiyle beraber oldu' iddiasına yanıt

Serdar Ortaç'ın eşi Chloe'den 'Arap Şeyhiyle beraber oldu' iddiasına yanıt

Paylaş
Serdar Ortaç'ın eşi Chloe'den 'Arap Şeyhiyle beraber oldu' iddiasına yanıt

İki hafta önce Miami'ye giden ve buradan paylaştığı cesur pozlarla adından söz ettiren Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan'ın, bir Arap şeyhinin oğluyla birlikte olduğu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Chloe Loughnan, hakkında yapılan haberlere sosyal medya hesabından tepki gösterdi

Bir süredir eşi Serdar Ortaç'la arasının bozuk olduğuna dair haberlere konu olan Chloe Loughnan'ın adı, geride bıraktığımız gün bomba bir iddia ile gündemdeydi.

Bikini ve mayo çekimleri için bulunduğu Miami'de bir Arap şeyhinin oğluyla baş başa yemek yediği ve birlikte gece kulübünde eğlendiği idda edilen Chloe Loughnan konuyla ilgili yorumda bulunmazken ilk açıklama eşi Serdar Ortaç'tan gelmişti.



Eşi hakkındaki iddiaları kısmen doğrulayan Serdar Ortaç, Chloe Loughnan'nın kalabalık bir arkadaş grubuyla birlikte yemek yediğini ve bu grubun içinde bir Arap şeyhinin oğlunun da bulunduğunu da söyleyen şarkıcı, ''Amerika'da bir sürü dostumuz var. O dostlardan birkaç tanesiyle de yemeğe çıkıyor kadın. Yemeği de mi yasaklayayım kadına? Yemek yerken de 20-25 kişilik masada millet görüyor. Oradaki Türkler klasik dedikoduyu sevdiği için adamı soruşturuyorlar ve bir Arap şeyhinin oğlu çıkıyor'' şeklinde konuştu.


Serdar Ortaç, Chloe'nin Arap Şeyhiyle beraber olduğu iddiasına yanıt verdi


CHLOE LOUGHNAN INSTAGRAM HESABINDAN PAYLAŞTI

Kocası Serdar Ortaç'ın kendisi hakkındaki bu ifadelerinin ardından Chloe Loughnan da sessizliğini bozdu ve yemek gecesiyle ilgili tepkisini ilk kez dile getirdi.

Sosyal medya hesabından paylaştığı bir anket üzerinden hakkında çıkan iddiaların yalan olduğunu söyleyen Chloe Loughnan , dedikodu yapanları ve buna inananların aynı oranda suçlu olduğunu söyledi.

İŞTE CHLOE'NİN PAYLAŞIMI:

Haberin Devamı