Magazin Serdar Ortaç parasız mı kaldı? (Chloe Loughnan’a yasak koydu mu?)

Serdar Ortaç parasız mı kaldı? (Chloe Loughnan’a yasak koydu mu?)

Paylaş
Serdar Ortaç parasız mı kaldı? (Chloe Loughnan’a yasak koydu mu?)

Bir dönem kumar tutkusu nedeniyle mali krize düşen Serdar Ortaç, durumu toparladığını söyledi: Evlerimi sattım, borçlarımı ödedim. Sadece bir evim, bir de vergi borcum kaldı

Serdar Ortaç, önceki gece Ortaköy Majestueux Club’daydı. Şarkıcı, program öncesi ise habercilerle bir araya geldi ve sorularını yanıtladı.

Ortaç, kumar borcu nedeniyle maddi kriz yaşadığı günler hatırlatılınca, borçlarını temizlediğini ve rahat bir nefes aldığını, ama bunun kendisine birkaç daireye mal olduğunu söyledi.

“Evleri sattım, borçları bitirdim, sadece vergi borcum var. Elimde bir evim kaldı, o da yeter bana. Öleceğim, hepimiz bu dünyada kiracıyız. 10 tane eviniz olsa ne olur?”

Ortaç, muhabirlerin “Evleri çocuklarınıza bırakırdınız” yorumuna ise “Hepimizde çocuğumuza iyi bir şeyler bırakalım endişesi var. Ama bence herkes kendi ayakları üzerinde durabilir. Çalışsın kendi kazansın” diye karşılık verdi.


ÖPÜŞECEKSE MİAMİ'YE GİTSİN


Ünlü şarkıcı, İrlandalı eşi Chloe Loughnan’la evliliğinin iyi gitmediği, boşanacağı iddialarıyla ilgili de konuştu. Ortaç, Loughnan’ın Amerika’daki bir ajansla anlaştığı, Türkiye’ye gelmek istemediği, bunun evlilikte kriz yarattığı yönündeki haberlerle ilgili şunları söyledi:

“Amerika’daydık ama döndük, ikimiz de buradayız. Gördüğünüz gibi yüzük hâlâ parmağımda. Karımı seviyorum. Evet, kendisine Amerika’da güzel teklifler geliyor. Gittim baktım, orada da yaşantısı güzel. 6 ay orada, 6 ay burada kalabiliriz" dedi.

Türkiye’de bir sinema teklifi alan Chloe Loughnan’a yasak koyup koymayacağı sorusuna işe “Öpüşme olmazsa iyi olur. İlla öpüşme olacaksa ‘Git Miami’ye ben görmeyeyim’ derim” yanıtını verdi.

Haberin Devamı