Spor Serdar Özkan yuvadan uçuyor

Serdar Özkan yuvadan uçuyor

Paylaş
Serdar Özkan yuvadan uçuyor

Serdar Özkan yuvadan uçuyor

Beşiktaş yönetimi yeni sezon öncesi ilk olarak iç transferde çalışmalar yapmış ve bu sezon sonu Siyah Beyazlı kulüp mukavelesi bitecek olan futbolcular ile yeniden anlaşma sağlamıştı. Futbol komitesi Rüştü, İbrahim Üzülmez, Yusuf, Uğur ve İbrahim Toraman ile sözleşmeler imzalarken, Serdar Özkan ve Hakan Arıkan ile anlaşma sağlayamadı. Bu iki oyuncudan özellikle Serdar Özkan hakkında son dönemde birçok haber çıkmış ve genç oyuncunun Beşiktaş ile yollarını ayıracağı kaydedilmişti. Yurt dışından ve Türkiye'den teklifler aldığı söylenen Serdar'ın menajeri Ekrem Örenç, genç futbolcunun transferi ile ilgili son açıklamayı yaptı.

Haberin Devamı

Örenç Beşiktaş kulübü ile yaklaşık bir aydır görüşmelerin devam ettiğini söylerken, bu hafta sonuna kadar Siyah Beyazlı kulüp ile bir anlaşma sağlayamadıkları takdirde diğer seçenekleri değerlendireceklerini söyledi.

"Biz Beşiktaş ile yeniden mukavele imzalamak istedik ve son bir aydır bu konu ile ilgili görüşmelerimiz sürüyordu. Ancak henüz bir anlaşma sağlayamadık. Beşiktaş'tan bu hafta sonuna kadar haber bekleyeceğiz. Eğer yine anlaşama sağlayamazsak diğer seçeneklerimizi değerlendirmeye alacağız. Önceliğimiz hep Beşiktaş oldu ama yaklaşık bir aydır süren görüşmelerimizden sonuç alamadık. Bu hafta sonuna kadar yine net bir sonuç alamazsak bize gelen teklifleri değerlendireceğiz".