Spor Serena Williams ikinci turda

Serena Williams ikinci turda

Paylaş
Serena Williams ikinci turda

Wimbledon tek kadınlarda 7 numaralı seribaşı Serena Williams, ilk tur maçında, Aravane Rezai'yi 6-3, 3-6 ve 6-1'lik setlerle 2-1 yenerek ikinci tura yükseldi

Wimbledon tek kadınlarda 7 numaralı seribaşı ABD’li Serena Williams, NTV Spor’dan canlı yayınlanan ilk tur maçında, Fransız raket Aravane Rezai ile Merkez Kort’ta karşılaştı.

Haberin Devamı

Sakatlığı nedeniyle uzun süre kortlardan uzak kalan Wimbledon’ın son şampiyonu Serena Williams, zorlandığı maçta rakibini 6-3, 3-6 ve 6-1’lik setlerle 2-1 yendi ve adını ikinci tura yazdırdı.

Karşılaşmaya istediği başlangıcı yapamayan Williams, rakibine cevap vermekte gecikmedi ve ilk seti 6-3 kazanmayı bildi. İkinci sette basit hatalar yapan ABD’li raket, Rezai’nin oyuna ağırlığını koymasına engel olamadı ve Fransız raket seti 6-3 kazanarak setlerde durumu 1-1’e getirdi.

Üçüncü sette oyunun kontrolünü ele geçiren ve basit hatalar yapmayan Serena Williams, Rezai’ye şans tanımadı. Son seti 6-1 kazanan ABD’li raket, maçı da 6-3, 3-6 ve 6-1’lik setlerle 2-1 kazanarak tur vizesi aldı.