Magazin Serenay Sarıkaya: Hayallerinize sıkı tutunun

Serenay Sarıkaya: Hayallerinize sıkı tutunun

Paylaş
Serenay Sarıkaya: Hayallerinize sıkı tutunun

Puhu TV’nin ücretsiz ilk orjinal dizisi Fi'nin Duru'su Serenay Sarıkaya, ''Başarıya ulaşmak için en önemli adım kendinize hedef koymak ve hayallerinize sıkı sıkıya tutunmak'' dedi

Serenay Sarıkaya, önceki gün İstanbul Teknik Üniversitesi’nde (İTÜ) üniversitelilerle buluştu. Head & Shoulders markasıyla üniversiteleri dolaşan oyuncu, öğrencilerle anılarını paylaştı.

ÖZGÜVENİN ÖNEMİNE VURGU

Konuşmasında özgüvenin kariyerindeki önemine vurgu yapan Sarıkaya, iş hayatı boyunca hayallerinin peşinde koştuğunu belirtti.


Serenay Sarıkaya cesur sahneleri hakkında konuştu


Oyuncu, “Başarıya ulaşmak için en önemli adım kendinize hedef koymak ve hayallerinize sıkı sıkıya tutunmak. Diğer önemli kısım ise elbette harekete geçmek. Her şey kafada başlar. Bir hayaliniz varsa kendinize güveniniz de olmalı. İlk adım da özgüvenli olmaktan geçiyor. Her şey sizin elinizde, kendinize güvenin” dedi.


Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsür'ün Fİ Çİ Pİ'deki sevişme sahnesi


Markanın, kadın ürünleri için çekilen yeni Reklam filminde rol alan Sarıkaya, “Kampanyamıza üniversite öğrencileriyle buluşarak devam ediyoruz. Başka okullara da giderek özgüven söyleşileri yapacağız” diye konuştu. Oyuncu, sohbet boyunca öğrencilere koydukları hedefe doğru çalışmaları konusunda cesaret verdi.

Haberin Devamı