Magazin Serenay'dan ilan-ı aşk

Serenay'dan ilan-ı aşk

Paylaş
Serenay'dan ilan-ı aşk

Serenay Sarıkaya, facebook profiline koyduğu bir fotoğrafla aşkını ilan etti

Verdiği seksi pozlar nedeniyle “Adanalı” dizisindeki rol arkadaşı Oktay Kaynarca’nın gazabına uğrayınca bu sezon ‘Lale Devri’ne geçiş yapan Serenay Sarıkaya aşk yasağını deldi.

Haberin Devamı

2010 Miss Turkey 2. Güzeli olan Sarıkaya, bir süredir dizideki ablası Emina Sandal’ın sevgilisini oynayan Tolgahan Sayışman’la birlikte... Sarıkaya, geçen yaz başında alevlenen aşkını ‘Lale Devri’nin yapım şirketi Avşar Film yetkililerinin “Dizinin inandırıcılığına zarar verebilir” uyarısı nedeniyle bir türlü ilan edemiyordu.

Dizide ablasıyla aşk yaşayan Sayışman’ın gerçekte kendisiyle olduğunun duyulmaması için sürekli “O benim rol arkadaşım” diyen Sarıkaya, sonunda dayanamadı ve aşkını ilan etti. ‘Mutluyum’ fotoğrafı facebook sayfasına, sevgilisi Sayışman’a sarılırken çekilen bir fotoğrafını koyan Sarıkaya, altına da “Mutluyum” notunu düştü.

Sarıkaya’nın bu itirafı arkadaşları tarafından da sevinçle karşılandı. Güzel oyuncunun birçok arkadaşı, çiftin fotoğrafının altına “Hep mutlu olun”, “Allah sizi nazarlardan saklasın”, “Allah tamamına erdirsin” şeklinde yorumlar yaparak birlikteliğine destek verdi. Sarıkaya arkadaşlarının yorumlarını görünce hepsine teker teker teşekkür etti.

Haberin Devamı

LALE DEVRİ BEKLENEN REYTİNGİ ALAMAYINCA...

Öte yandan başrollerini Emina Sandal ve Tolgahan Sayışman’ın paylaştığı, beklenen reytinglere ulaşamayan ‘Lale Devri’nin yönetmeni ve reji ekibi değiştirildi. Yönetmen Merve Girgin projeden ayrıldı. Girgin’le birlikte dizinin reji ekibi de komple değiştirildi. Daha önce “Doktorlar” dizisini yöneten Girgin’in yerine, son olarak ‘Keskin Bıçak’ın yönetmen koltuğunda oturan Yasin Uslu geçti.