Magazin Serengil'in eski eşi ve kayınpederine takipsizlik

Serengil'in eski eşi ve kayınpederine takipsizlik

Paylaş
Serengil'in eski eşi ve kayınpederine takipsizlik

Seren Serengil'in ölen bebeğini kendisinden izinsiz olarak Musevi Mezarlığı'na gömdükleri iddiasıyla şikayetçi olduğu eski eşi Musa Melih Aytun ve kayınpederi Rahmi Aytun hakkında 'manevi eziyet' suçundan yürütülen soruşturmada "takipsizlik" kararı verildi

Savcılık kararında iddiaların asılsız ve soyut olduğunu, Serengil'in ispat edemeyeceğini gerekçe gösterdi.

Serengil, geçtiğimiz yıl dünyaya getirdiği ve doğumundan 4 gün sonra kaybettiği bebeğinin, eşi ve eşinin ailesi tarafından yerini bilmediği bir Musevi Mezarlığı'na gömüldüğünü öne sürdü. Genç kadın, eşi ve kayınpederi hakkında şikayetçi oldu.

İstanbul Cumhuriyet Savcısı Zülfikar Tekirdağ yürüttüğü soruşturma sonunda baba oğul hakkında takipsizlik kararı verdi. Kararında Rahmi Aytun ve Musa Melih Aytun'un iddiaları kabul etmeyerek, annenin rızası alınarak bebeğin Musevi Mezarlığı'na defnedildiğini söylediklerini kaydetti.

Haberin Devamı

İkilinin SErengil'İ gündeme gelmek amacıyla iftira atmakla suçladığı belirtilen kararda "Müştekinin şüpheliler hakkındaki iddiaları tamamen asılsız ve soyut iddia olup, ispat kabileyeti bulunmamaktadır" denildi.

Ayrıca Seren Serengil'in 8 Ekim 2010 tarihinde vekilleri aracılığıyla verdiği dilekçe ile kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını belirttiği de hatırlatıldı. (Habertürk)