Spor Sergen Yalçın'dan büyük iddia!

Sergen Yalçın'dan büyük iddia!

Paylaş
Sergen Yalçın'dan büyük iddia!

Türk futbolunun efsane isimlerinden Sergen Yalçın, yine ses getirecek yorumlarda bulundu.

İşte Sergen Yalçın'ın yorumları;

"Osmanlıspor-Fenerbahçe maçı bence haftanın en zor maçı olacak. Osmanlıspor her türlü sonuça gitmeyi başarabilen bir takım. Fenerbahçe ise henüz kesin kazanır güvenini vermiyor. Yani şu maçı yorumlarken Fenerbahçe Osmanlıspor’u yener cümlesini kullanmak bu maç için zor. Bana göre bu maç her türlü sonuça açık. Fenerbahçe de yenebilir, Osmanlıspor da yenebilir, berabere de bitebilir. Ama kesin olacak şey maçın gollü olacağı. Çünkü Osmanlıspor önde basan ve pozisyona giren bir takım. Fenerbahçe’nin de gol atacağını düşünüyorum. Dediğim gibi sıkıntılı bir maç kim kazanır tahmini zor."

"GALATASARAY ANTALYA’YI RAHAT YENER"
"Galatasaray özelikle hücüm hattında çok başarılı bir takım olamaya başladı. Eren Derdiyok çok iyi bir oyuncu ve ben de kendisini çok beğeniyorum. Galatasaray’ın şu an bu puanda olmasının en önemli nedeni Eren Derdiyok’tur. Galatasaray biraz zorlanma olasılığı olsa da yarın Antalyaspor’u rahat yener diye düşünüyorum."

"O TAKIMLAR ŞAMPİYON OLAMAZ"
"Başakşehir, Osmanlıspor ve Konyaspor iyi takımlar. Belli bir sistemin içinde oynayan, belli bir oyuncu grubunu koruyan takımlar. Ama şampiyonluğun kolay olduğunu düşünmüyorum bu takımlar için. Henüz bu takımlar için şampiyon olmak biraz erken. Şunu da belirtmek lazım Medipol Başakşehir çok iyi yolda ilerliyor. Başakşehir önümüzdeki 1-2 sene içinde biraz daha iyi transferler yapababilirse, seviyeyi 1-2 kademe daha yukarı çıkartabilirse o hedefin içinde olabilir diye düşünüyorum. Ama diğer takımlar için de o kadar kolay değil."

MANCHESTER UNITED MECBUR KALDI
(Pogba 100 milyon Euro eder mi, sorusu üzerine) "100 milyon Euro gibi bir para Manchester United bile olsa çok üst düzey bir rakam. Oyuncunun yeteğine baktığımız zaman, bir Messi, Ronaldo veya Neymar ayarında bir oyuncu olmadığını da göz önünde bulundurursak ben böyle bir rakamın çok üst düzey bir rakam olduğunu düşünüyorum. Ama Manchester United’ın da bu rakamların vermesinin nedenleri var, aslında onu konuşmak lazım. Son dönemlerde sıkıntı yaşayan bir ekip haline geldi ve acil başarıya ihtiyaçları var. Premier Lig’de şampiyon olmak için Mourinho’yu aldılar ve onun da istediği oyuncuları almak zorundalar.

"POGBA O PARAYI ETMEZ"
"Bakıldığında yaş olarak çok yukarı gelmiş Ibrahimovic’i aldılar. Çok genç bir oyuncuyu olan Pogba’yı aldılar. Zaten onu başka türlü alamazlardı o rakamları vermeden yani. Gerçi bana rakam çok gerçekçi gelmiyor ama ihtiyaç olan bir transfer olduğu için rakam 100 milyon Euro'lara çıktı. Ama sorunun kısa cevabı yani Pogba 100 milyon euro eder mi sorusunun cevabı. Kesinlikle etmez."


Haberin Devamı