Spor Sergen Yalçın: Yavaş yavaş iyi oynamaya alışıyoruz

Sergen Yalçın: Yavaş yavaş iyi oynamaya alışıyoruz

Paylaş
Sergen Yalçın: Yavaş yavaş iyi oynamaya alışıyoruz

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Tuzlaspor'u 3-0 mağlup ettikleri Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından yaptığı açıklamada, "Güzel bir galibiyet aldık. Yavaş yavaş kazanmaya, iyi oynamaya alışıyoruz" dedi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Sergen Yalçın, futbolcularının performanslarından memnun olduğunu, bütün oyuncuların elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını söyledi.
Her maça aynı önemi verdiklerini vurgulayan Yalçın, "Güzel bir galibiyet aldık. Yavaş yavaş kazanmaya, iyi oynamaya alışıyoruz. Yavaş yavaş oyuncularımız istediğimiz performanslara yaklaşıyor. Bu bizim için mutluluk verici. Bugünkü müsabakadan dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. Bizim için lig çok daha önemli. Cumartesi günü oynayacağımız 6 puanlık bir Akhisar Belediyespor maçı var. O maçı da kazanıp, lige çok daha farklı şekilde bakmak istiyoruz" diye konuştu.

Sivassporlu orta saha oyuncusu Aykut Emre Yakut, Sivasspor formasıyla ilk golünü attığı için çok mutlu olduğunu ve gollerinin devamını getirmek istediğini belirtti.

Karşılaşmada 2 gol atan Nijeryalı forvet Michael Eneramo ise takım olarak iyi oynayıp kazandıklarını ifade ederek, Akhisar Belediyespor maçında da iyi işler yapmak istediğini dile getirdi.

Tuzlaspor cephesi

Tuzlaspor Teknik Direktörü Zafer Yiğit ise Medicana Sivasspor’un kendilerinden çok daha iyi oynadığını belirterek, "Rakibimizi tebrik ediyorum. Fiziksel anlamda bizden çok daha iyiydiler. Biz buraya gelirken gruptan çıkmamız garanti olduğu için ideal kadromuzdan 4-5 oyuncumuza yer vermedik" ifadelerini kullandı.

AA

Haberin Devamı