Faik Gürses Sergen Yalçın'ın istifası
HABERİ PAYLAŞ

Sergen Yalçın'ın istifası

Küçükken “alt mı üst mü” oynardık. Kepçe’ninki de o misal. O büyüdü ama oyun devam ediyor. Mızıkçılık yapana çok kızdı, ama gerekçe budur.

ÖZER DE SOUZA

Meslektaşlarımız onu bir maçta Alex’in 5.5 yıllık emeğine ortak etti. 3-5 maç sonra şu başlık atılabilir: “Çek git Özer!”

ŞU NOEL HİKAYESİ

Her yıl yabancılar için aynı ıstırabı çekiyor kulüpler. Onsuz ne yapacağız, yarı tatilini ileri atın, ilk yarı çabuk bitsin. Ben hiç görmedim, kurban ve şeker bayramında bizim gurbetçilerin Türkiye’ye akın ettiğini. Arıza bizde mi, yoksa çok vatansever olan yabancılarda mı?

Haberin Devamı

BASKETBOL AÇILIMI

Fenerbahçe-Beşiktaş’ın basketbol derbisinde küfür edilmemiş. Bu günleri de gördük ya. Şunu bir de futbola taşırsak, açılımın spordaki kanadı tamamlanmış olacak!

TABELASIZ KULÜP İYİK

İstanbul Yüzme ve İhtisas Kulübü’nü (İYİK) kapattılar. Sporcular evlerinde çalıştı ve Galatasaray’ı yenerek Meclis Kupası’nı kazandılar. Bazen kapama ve karartma işe yarıyor.

GÜVENÇ KURTAR’IN KREDİSİ

Rijkaard ve Daum Denizlispor’u kurtarsınlar cebimden 15 milyon TL vereceğim diyor. Bunu da banka kredisi olarak alıp vereceğini söylüyor hoca. Peki adamlar takımı kurtardı diyelim, seni banka borcundan kim kurtaracak Kurtar?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder