Dünya Seri katili pizza yakalattı

Seri katili pizza yakalattı

Paylaş
Seri katili pizza yakalattı

Amerika'da 30 yıldır aranan seri katili çöpe attığı pizza dilimi yakalattı. Pizza üzerindeki DNA örneği sayesinde yakalanan seri katil, “En sevdiğim yiyecek beni yaktı” dedi

Cesetleri çöplüğe attı

Haberin Devamı

Amerika Los Angeles’ta 1985 ve 2007 yılları arasında 11 kişi öldürülmüştü. Katilin 11 kurbanından 10’u siyah fahişe kadınlardı. Katil kadınları tecavüz edip öldürüyordu. Cesetleri kentin dışındaki bir çöplüğe atıyordu.

Grim Sleeper (Uyuyan Felaket) lakaplı katil 30 yıldır aranıyordu. 1988’de seri katilin elinden yaralı olarak kurtulan bir kadın kurban, “20-30 yaşlarında siyah bir adamdı. Beni zorla otomobiline bindirdi. Bana tecavüz edip göğsüme ateş etti” demişti.

Önce oğlu sandılar

Los Angeles polisi, katilin olay mahallerinde bıraktığı DNA izlerini eyalet cezaevindeki mahkumların DNA’larıyla karşılaştırdı. Zanlının DNA haritasının, genç bir mahkumunkine çok benzediği ortaya çıktı.

Ancak mahkumun cinayetlerin işlendiği sırada çocuk olduğu saptanınca polis genç adamın babasını takibe aldı. Lonnie David Franklin Jr.’ın evinin önündeki çöplükten çıkan bir dilim pizza üzerindeki DNA örneği incelenince katilin 57 yaşındaki adam olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Seri katil, “En sevdiğim yiyecek beni yaktı” dedi.