Gündem Serik'i ayaklandıran dedikodu

Serik'i ayaklandıran dedikodu

Paylaş
Serik'i ayaklandıran dedikodu

Serik'i ayaklandıran dedikodu

Antalya'nın Serik İlçesi'ne bağlı Kozağacı Köyü'nde, sera işçisi olarak çalışan güneydoğulu bir gencin, köylü bir kızı taciz ettiği yolunda çıkan dedikodular gerginliğe neden oldu. Köylüler, seraları taşlarken, tırmanan olaylar, kaymakamın araya girmesiyle yatıştı

Haberin Devamı

Bölgedeki bir tarım firmasında sera işçisi olarak çalışan Güneydoğu kökenli bir gencin, köylü bir kızı taciz ettiği yolunda çıkan dedikodu üzerine başlayan gerginlik tırmandı. Köy meydanında toplanan yaklaşık 200 kişilik kalabalık, seraları taşladı. Olayın duyulmasıyla birlikte köye Serik, Manavgat ve Aksu ilçelerinden jandarma birlikleri gönderildi. Serik Kaymakamı Ahmet Ümit ile İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Gülcan Özdilek, köye gelerek vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. Köy kahvesinde toplanan kalabalığa hitap eden Kaymakam Ümit, sağduyulu davranmalarını istedi. Bu sırada jandarma ekipleri, barikat kurarak köyün giriş ve çıkışlarını tuttu. Gazetecilerin de köye girişine izin verilmedi.

Haberin Devamı

Gazetecilere olayla ilgili herhangi bir açıklama yapmayacağını belirten Ümit, gece yarısı İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Gülcan Özdilek´le birlikte köy kahvesinden ayrıldı. Ayaklanan köylüler, kaymakam Ümit´in konuşmasının ardından dağıldı.

Köylülerden Metin Taş, "Bir sarkıntılık olayı duyduk, köy merkezine geldik. Kaymakam ise köylüleri sakinleştirdi" dedi.

DHA