Magazin Serkan Kaya kimdir, eşi kim, kaç çocuğu var?

Serkan Kaya kimdir, eşi kim, kaç çocuğu var?

Paylaş
Serkan Kaya kimdir, eşi kim, kaç çocuğu var?

Arabesk müziğinin sevilen sesi Serkan Kaya, Beyaz Show'un dün akşamki yayınlanan son bölümünün konuğuydu. "Mesele" adlı şarkısıyla izleyiciye adeta keyifli anlar yaşatan Serkan Kaya bugün de en çok merak edilen ve araştırılan isimlerinden biri oldu. Peki Serkan Kaya kimdir, kaç çocuğu var, eşi kim? İşte detaylar...

Mesele adlı şarkısıyla milyonlarca kişinin beğenisini kazanan Serkan Kaya kimdir sorusu vatandaşlar tarafından merak edilmeye başladı. Bunun sebebi ise başarılı şarkıcının Beyaz Show'un dün akşamki son bölümüne konuk olmasındandı. Hemen ardından Serkan Kaya'nın eşi kim, kaç çocuğu var soruları da yöneltildi.


BEYAZ SHOW SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLA

SERKAN KAYA KİMDİR?

Serkan Kaya, 1978 yılında Sivas'ta dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokul eğitimini Sivas'ta tamamladı. Sivas Endüstri Meslek Lisesi mezunu olan Serkan Kaya, liseyi bitirdikten sonra askere gitti. Vatani görevini Ankara Armoni Mızıka Birliği'nde tamamlayan Serkan Kaya, İstanbul'a gelerek müzikal çalışmalara başladı.

2001 yılında ilk albümünü çıkaran Serkan Kaya, albüm çalışmasının ardından daha çok söz ve beste çalışmalarına ağırlık verdi. 2011 yılında ‘Aşk Ne Demek Bilen Var mı?’ adlı ikinci albümünü çıkaran Serkan Kaya, bu albümdeki bütün şarkıların sözü ve müziğini de kendisi yazdı. "Aşk Ne Demek Bilen Var mı?" albümünün çıkış şarkısı olan "Sevemiyorum" şarkısına klip çeken Serkan Kaya, daha sonra "Aşk Ne Demek Bilen Var mı?" ve "Zor Bela" adlı şarkılarını kliplendirdi.

erkan Kaya, daha sonra "Aşk Ne Demek Bilen Var mı?" ve "Zor Bela" adlı şarkılarını kliplendirdi.

2015’te "Gönül Bahçem" adlı yeni albümünü çıkaran Serkan Kaya, 43. Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Fantezi - Halk Müziği (Erkek)" ödülünü kazandı. Serkan Kaya'nın en bilinen eserleri ise "Mesele" ve "Kalakaldım" adlı şarkılarıdır.



SERKAN KAYA'NIN EŞİ KİM

Serkan Kaya 2017 Temmuz ayında Ayşegül Kalfa ile dünya evine girmiştir.


SERKAN KAYA'NIN KAÇ ÇOCUĞU VAR

Ayşegül Kalfa ile hayatını birleştiren Serkan Kaya'nın bir oğlu vardır.

Haberin Devamı