Spor Serkan: Yarışı bırakmayacağız

Serkan: Yarışı bırakmayacağız

Paylaş
Serkan: Yarışı bırakmayacağız

Trabzonspor'un orta alan oyuncusu Serkan Balcı, Türkiye Kupası'nda şampiyonluğu, ligde ise sonuna kadar zirve yarışı içinde olmayı hedeflediklerini söyledi

Serkan Balcı, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, yükselen performansını, teknik direktör Şenol Güneş’e ve yakında babalık heyecanını yaşayacak olmanın mutluluğuna bağladığını söyledi.

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Serkan, "Devre arasında hem iyi çalıştık hem de aramızdaki dostluk bağlarını geliştirdik. Şu an itibariyle kupada şampiyonluğu, ligde ise sonuna kadar zirve yarışı içerisinde olmayı hedefliyoruz" dedi.

GÜNEŞ’İN ETKİSİ BÜYÜK

Bordo-mavili futbolcu, teknik direktör Şenol Güneş’in takım üzerinde büyük etkisinin olduğunu kaydederek, "Hocamız geldiğinden beri disiplini sağlamaya çalışıyor. Oyuncularla küçük küçük toplantılar düzenliyor.

Bizi mental olarak her türlü duruma hazırlıyor. Hocamızın bu hamlesiyle birlikte, kendisinden önceki dönemlerdeki olumsuz düşünceler artık kafamızdan silinmiş durumda. Herkes sadece başarıya endekslendi. Bütünlük sağlandı. İnşallah bu bütünlüğü sezon boyunca sürdürürüz" ifadelerini kullandı.

TARAFTARDAN DESTEK İSTEDİ

Futbolda her sonucun mümkün olduğunu dile getiren Serkan Balcı, şöyle devam etti: "Kötü günlerde birlik olup, takımı düzlüğe çıkarmak çok önemli. Kendi aramızdaki bütünlüğün yanı sıra şehirle de bütünleşmemiz gerekiyor.

Taraftarlarımızın bizi her durumda desteklemesi lazım. Sivasspor maçında bunun çok iyi bir örneğini yaşadık. Umut golü kaçırdı ancak taraftarlarımız kendisine destek oldular. O da bu destek sonrası 2 gol atarak maçın yıldızı oldu."

TEOFİLO'YA ÖVGÜ

Yeni transfer Teofilo’nun kaliteli bir futbolcu olduğunu belirten Serkan Balcı, "Teofilo’nun istatistikleri zaten her şeyi ortaya koyuyor. İnşallah Kolombiya’da attığı golleri burada da atar. Ayrıca kişilik olarak da kaliteli. Çok sıcak. Biz de ona yardımcı olacağız. Umut ve Teofilo’ya büyük güven duyuyoruz" diye konuştu.

2

Haberin Devamı