Kültür - Sanat Sertab Erener’in konseri Facebook Live bağlantısından canlı yayınlanacak
Paylaş
Sertab Erener’in konseri Facebook Live bağlantısından canlı yayınlanacak

10 Mart Cumartesi, Facebook Live ile canlı yayınlanacak Dünya Kadınlar Günü kapsamındaki etkinlikte Sertab Erener, davetlilere özel bir konser verecek

Facebook, 10 Mart 2018 Cumartesi günü hikayelerini dinlemek ve yeni nesilleri güçlendirmek adına Türkiye’den başarılı kadınları Facebook Londra ofisinde ağırlayacak. Facebook Live ile canlı yayınlanacak Dünya Kadınlar Günü kapsamındaki etkinlikte Sertab Erener, davetlilere özel bir konser de verecek.

Facebook Türkiye Ülke Direktörü Derya Matraş’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek buluşmaya, Sertab Erener’in yanı sıra Facebook’un #SheMeansBusiness projesi kapsamında Türkiye’den örnek gösterdiği kadın girişimciler arasında yer alan Girandola’nın kurucusu Aslı Eraltan, kadınları bir araya getiren uluslararası iletişim ağı TurkishWIN’in kurucusu Melek Pulatkonak ve Mutluluk Giysin Çocuklar Derneği’nin kurucusu Tuğba Doğan katılacak. Matraş’ın konuklarıyla yapacağı sohbetlerin ardından Sertab Erener, Facebook Londra ofisindeki özel bir salonda canlı konser verecek. Facebook Live ile canlı yayınlanacak konseri Facebook çalışanlarının yanı sıra TurkishWIN ağında yer alan ve Londra’da eğitim gören 140 Türk kiz öğrenci de izleme fırsatını yakalayacak.

Etkinlik çerçevesindeki sohbetler ve Sertab Erener’in konseri Turkiye saati ile 17:00’den itibaren aşağıdaki Facebook Live bağlantısından canlı izlenebilecek.

https://www.facebook.com/sertab/videos/10156248293634241/

Haberin Devamı