Serhan Sokulgan Sertab Erener vapurda şarkı söylerse...
HABERİ PAYLAŞ

Sertab Erener vapurda şarkı söylerse...

Haberin Devamı

Sertab Erener'in bir şehir hatları vapurunda genç müzisyenlere katılıp şarkı söylemesini bir kaç gündür herkes konuşup paylaşıyor. Yaşadığımız şu sıkıntılı süreçte "Hayatına sahip çık" sloganları atılırken çoğu insana bu durum iyi geldi. Aslında ilk Manga grubunun solisti Ferman metroda bir müzisyene katılıp şarkı söyleyerek bunu yapmıştı.

Konu Sertab Erener olunca işin rengi tabi daha da başka oluyor. Evet videoda Sertab çok samimi ve sıcak Sertab'ın halka karşı yıllardır cool duruşunu herkes bilir. Ne çok yakın ne çok uzak durur hep bir mesafesi vardır. Reklamcı Serdar Erener'in her projesinde eşi Nil Karaibrahimgil ve kardeşi Sertab Erener'e yer verdiğini sağır sultan bile duymuştur.

[Content:{1265159}]

Bence Serdar Erener uzun zamandır sessiz olan Sertab'a herkesin buna ihtiyacını söyleyerek ve iyi olacağını söyledi. Proje midir bilinmez ama video'yu ilk sosyal medya fenomeni cerilevis'in paylaşması ve ondan yayılması biraz düşündürdü beni. Sonuç ne olursa olsun bu haftanın en çok konuşulan ve sosyal medya da paylaşılan videosu oldu. Halk her zaman böyle şeyleri çok sever ve alkışlar.

İNSANLAR KORKULARINI YENDiLER


Yılbaşı sonrası tüm Türkiye adeta sessizliği gömülmüştü. Tüm sokaklar, caddeler, gece kulüpleri sakin ve kimse evinden dışarı çıkmıyordu. Yaşanılan travma sonrası neyse ki geçen hafta itibariyle işletmelerin az da olsa yüzü gülmeye başladı. Mekanların içinde tedirgin ,ürkek bakışlı insanlar korkularını üzerinden yavaş yavaş attı. Meydanlar parklar da eskiye nazaran daha bir kalabalıklaştı.Türk halkı her zaman cesur ve korkmaz derim ben. Esnafın, işletmelerin bir çok ekmek yiyen insanın temennisi bir daha böyle kötü bir olayla karşılaşmamak.

14 ŞUBAT SEREMONİSİ


14 Şubat seremonileri Şubat başı itibari ile yükselmeye başladı. Sevgilisi olsun olmasın bir kısım 14 Şubat sevgililer günü hadisesini çok önemli bir boyuta taşırken bir kesim ise çok saçma bulup kaale bile almıyor. Öğretilmiş, dayatılmış ve ticari bir gün olarak düşündüğüm bu güne, anneler günü, babalar günü ve bir çok belirlenmiş günü de ekleyebilirim.
Ama insanın bilinçaltı o kadar baskın bir direnme haline giriyor ki görsel ve yazılı basın başta olmak üzere birçok reklam hadisesi
"vay be bu yılda yanlızım" diye insanı ağlamaklı yapıyor.

"Acaba sevgilime ne alsam?" diye sevgilisi olmayan arkadaşına soru soran hain arkadaş bir yana dursun siz siz olun hiç gaza gelmeyin. Hele hele o gün yapılan "sevgilisizler günü altında" ertesi gün mutsuz uyanacağınız partilere gitmeyin! Bazen en iyi dostunuz bile hayatınızın en özel aşkı olabilir o yüzden kimi çok seviyorsan onunla vakit ve keyfini çıkar


AJDA PEKKAN'IN ACI GÜNÜ


Uzun yıllardır bir çok sanatçıya yönetmenlik ve sahne direktörlüğü yapan Ayşe Ersayın geçtiğimiz gün yıllardır beraber çalıştığı Ajda Pekkan'ın evinde kalp krizi geçirerek hayata veda etti.

Sertab Erener vapurda şarkı söylerse...

Sanat camiasında birçok kişi ile de yakın arkadaş olan Ayşe Ersayın'ın cenazesi dün yakın dostalarının katılımıyla toprağa verildi. Bir gece evvel Ajda Pekkan'ın evinde beraber film seyreden Ayşe Ersayın'ın ölümü Ajda Pekkan'da şok etkisi yarattı. Kalbinde iki stend bulunan süper star doktoru kontrolünde aldığı ilaçlarla ancak cenazeye katılabildi.

KIRK YILLIK ŞAMDAN'IN AKİBETİ


Mehmet Tuna'nın işlettiği Şamdan zor günlerinin ardından kapılarını mülk sahibi Seda Sayan'ın haciz şokuyla kapattı. Hemen ardından Mehmet Tuna'nın kalp krizi geçirmesi yakın dostlarını şoke etti. Cemiyet hayatından ve birçok işletmeci bu konu ile ilgili sosyal medyada desteklerini ve üzüntülerini belirtseler de durum Şamdan'ı kurtarmaya yetmedi.

Sertab Erener vapurda şarkı söylerse...

Bir çok kişi Seda Sayan'a söylense de o da aylardır idare ettiği mülkü'nün bir yerde hakkını istemiş,sabretmiş ama bir yere varamadığından haciz yoluna başvurmuş. İşin özünde neler yaşanır kimse bilemez ama birileri mağdur birileri de hep günah keçisi olur. Keşke eski bir işletme olan Şamdan markasını eski dostları bir zamanlar Günay Restoran'ın eski sahibi Günay'a yaptıkları gibi destek olup, her gece bir organizasyon yapsalardı. Olaylar buraya kadar geldikten sonra "Şamdan'ın yanındayız" sloganları bana hiç içten gelmiyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder